NOVI VIDEOSPOT

Ana Rucner ponovno pokazala zavidnu liniju

05.04.2016 u 18:13

Bionic
Reading

Ana ovih dana boravi u Bosni te je danas snimala videospot za pjesmu 'Ljubav je', s kojom će Dalal Midhat Talakić i Fuad Backović Deen, uz pratnju naše čelistice i reperske stihove Jasmina Fazlića Jale, predstavljati BiH na ovogodišnjem Eurosongu koji će se održati u Stockholmu sredinom svibnja. Spot su snimali na živopisnoj lokaciji, u kuli Ostrožac iz 13. stoljeća

'Baš sam uživala na ovom snimanju i jako mi je drago da smo snimali na ovako atraktivnoj lokaciji našu pjesmu 'Ljubav je', a ona za sada dobro kotira na raznim eurovizijskim listama. Za koji dan nas četvero odlazimo u Nizozemsku predstaviti pjesmu i vjerujem da će se svidjeti i međunarodnoj javnosti', pohvalila nam se Ana Rucner.

Spot je sniman u jedinstvenom i prelijepom ambijentu Starog grada Ostrošca u Cazinu, u kuli Ostrožac iz 13. stoljeća, a tu su lokaciju izabrali zbog bogate povijesti te zato što se smatra jednom od najljepših u Bosni i Hercegovini.

Snimljene su tri verzije spota - bosanska, engleska i instrumentalna. Redatelj spotova je Vedad Jašarević, a Ana Rucner je zablistala u atraktivnoj haljini Jurja Zigmana. Muški dio njezinog eurovizijskog tima odijeva Tom Rebl, jedan od omiljenih kreatora Justina Biebera i Erosa Ramazzottija.

Čelistica večeras sa starijim bratom Marijem Rucnerom nastupa na otvaranju Auto showa, a potom je očekuju promo aktivnosti vezane uz nastup na Eurosongu. Dok ona putuje i radi, o osmogodišnjem sinu Darianu brinu se 'tata i baka servis', otkrila je.


Spot je sniman u idiličnim ambijentu Starog grada Ostrošca u Cazinu


Ana Rucner i Dalal Midhat Talakić