NIKOTINSKA KRIZA

Bareta muči ovisnost i na nebu i na zemlji

07.06.2016 u 14:27

Bionic
Reading

Nekoliko sati u zrakoplovu bilo je previše za Gorana Bareta nakon što je s Majkama održao koncert na Göteborg Balkan Festivalu u Švedskoj. Srećom, na putu iz Hrvatske prema Švedskoj su morali sletjeti u Pariz kako bi se ukrcali u novi zrakoplov. Bare se u zračnoj luci Charles de Gaulle odmah bacio u potragu za mjestom na kojem je dopušteno zapaliti cigaretu. I uspio!

Do leta za Göteborg u pariškoj zračnoj luci, u kojoj su presjedali, Goran Bare i Majke imali su dva sata slobodnog vremena. Ovog puta nisu stigli u obilazak francuske metropole, ali je zato Bare imao dovoljno vremena za obilazak jedne od najvećih europskih zračnih luka. Skoro sat vremena tražio je mjesto na kojem je dozvoljeno zapaliti cigaretu. I tu je bio kraj njegovim mukama.

Bare i Majke su u subotu održali svoj prvi nastup u Švedskoj. Svirali su u Göteborgu, u dvorani Music House, u sklopu Göteborg Balkan Festivala, a švedska publika odlično je prihvatila njihove pjesme. Bare se s Majkama uskoro sprema i na svirke u Irskoj, a trenutno dovršava novi album.