USKORO DRUGO DIJETE

Ida Prester: Život u svijetu omiljenih muškaraca

03.11.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Glazbenica i televizijska voditeljica Ida Prester bliži se terminu porođaja svog drugog djeteta. Njezin drugi sin mogao bi stići svakog trena, jer već je ušla u termin. Uoči porođaja ispričala je kakva će biti njezina druga beba, kako govori njezin prvi sin Roko i kako se osjeća u Srbiji budući da već nekoliko godina živi na relaciji Zagreb - Beograd

'Drugo pa muško, što ćeš. Nitko nije savršen, ali dobro, možda ćemo ići na treće, pa treća sreća. Šalim se, imat ću dva mamina sina, ako bude maza kao ovaj prvi, imat ću i muža i njih dvojicu na grbači. A što da radim, tako je Bog odredio', izjavila je pjevačica za 'Sve u šest' na RTL-u

Prije dvije i pol godine Ida i beogradski poduzetnik i ugostitelj Ivan Peševski postali su roditelji sina Roka, a sada s nestrpljenjem i veseljem očekuju drugog koji će, rekla je, biti visok na tatu.
'Ginekolog mi kaže, ovaj drugi je još duži s još većim stopalima. Tako da naprat ću se čarapa i ispeći šnicli i naraditi salata', rekla je kroz smijeh. 

Roko već naveliko priča, a njegov naglasak često nasmije i mamu i tatu.
'Super je što je zagorski dosta sličan srpskom. Tako da on 'mleko' i 'dete' kaže i tu i tamo i nitko se baš previše ne skanjuje oko toga. Jedini je problem oko riječi koje su različite. Onda ga mama hrani kruhekom, a tamo u vrtiću dobije hleb. I onda ima neke svoje kovanice. Recimo, kaže: Mama daj mi hlebeka', kaže Ida.


Idin sinčić Roko s nestrpljenjem očekuje brata

Nakon vjenčanja 2013. lijepa Zagrepčanka živi na relaciji Zagreb - Beograd, no ondje se ne osjeća kao doma.
'Tamo se osjećam kao neki stranac i nisam toliko uključena u zbivanja. Ipak je to kao da se događa nekom drugom, ja sam ovdje privremeno. Ali ono što se dešava ovdje baš pratim, i previše za moj ukus. Kontaminirana sam sa svih strana, sve znam. U Saboru tko se nije pojavio, kad, s kojim izgovorom...', ispričala je Ida koja je još donedavno radila.


Sredinom rujna Ida je s Ivanom Peševskim proslavila treću godišnjicu braka


Ida je još donedavno odrađivala poslovne obaveze