ODMOR NA JADRANU

Ivanka Trump nakon Dubrovnika uživa na Hvaru

15.08.2016 u 11:08

  • +6

Ivanka Trump i Jared Kushner

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Bionic
Reading

Uspješna poslovna žena i kći američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, 35-godišnja Ivanka Trump uživa U krstarenju našom obalom, a nakon Dubrovnika krenula je u razgledavanje Hvara

Plavokosa ljepotica sa suprugom Jaredom Kushnerom, obitelji i prijateljima, među kojima je i bivša supruga medijskog mogula, milijardera Ruperta Murdocha, Wendi Deng Murdoch, odmara se na našoj strani Jadrana.

Društvo uživa na luksuznoj 138 metara dugačkoj jahti Rising Sun čija se vrijednost procjenjuje na 1,3 milijarde kuna, a ima pet katova međusobno povezanih dizalima, 82 sobe, kinodvoranu, košarkaški teren, spa-centar, teretanu, unutarnji bazen, vinski podrum, na nju može sletjeti i helikopter, a da gostima ništa ne nedostaje brine se 45 članova posade.

Nakon što su uživali u razgledavanju ljepota Dubrovnika i obilasku zidina, čime se Ivanka pohvalila i na Instagramu, put su nastavili prema Hvaru.

Atraktivna Trumpova kći iskoristila je priliku za istraživanje jednog od najljepših naših otoka pa je sa suprugom krenula u ranojutarnju šetnju po hvarskim brdima, čime se pohvalila na Instagramu. Par je u braku od 2009, a roditelji su troje djece.

Morning hike in Hvar

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

Sight seeing with @wendimurdoch in Dubrovnik

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on