LJUBAV SA SETA

Jelena Perčin ljubi kršnog Crnogorca Momčila

27.01.2016 u 15:36

Bionic
Reading

Jelena Perčin, lijepa glumica zagrebačkog HNK-a koja je 19. siječnja proslavila 35. rođendan, sretno je zaljubljena. Njezin je odabranik devet godina mlađi glumac Momčilo Otašević, a navodno je među njima zaiskrilo na snimanju druge sezone serije Nove TV 'Kud puklo da puklo'

Po dolasku u drugu sezonu serije 'Kud puklo da puklo', Jelena Perčin u ulozi spletkarošice Mirande Žeravice bacila je oko na sretno oženjenog Damira kojeg glumi Momčilo Otašević. Baš kao i u seriji, između njih se tijekom vremena na višesatnim snimanjima navodno razvio odnos koji je, kako piše Jutarnji list, više od prijateljskog. Srećom, Momčilo nije oženjen, a Jelena nije spletkarošica. U privatnom životu, naravno.

'Ne bih ništa htio reći na tu temu', rekao nam je Momčilo. Nije želio komentirati čak ni to kakva je Jelena kao kolegica. Nedavno je u rubrici In Magazina Paprene kuglice izjavio da se više puta zaljubljivao u kolegice na setovima, a kad ga je voditelj pitao je li se zaljubio u neku od glumica iz serije 'Kud puklo da puklo', rekao je da nije te je kazao voditelju da mu otkrije u koga je on to zaljubljen, a da ne zna.

#PapreneKuglice ovog su puta toliko bile paprene da je glumac Momčilo Otašević otkrio koliko se puta zaljubio u kolegicu sa snimanja :) #INmagazinOmiljena serija Kud puklo da puklo s vama je ponovno već od ove nedjelje u 20:00!

Posted by IN MAGAZIN on 26. siječnja 2016

Jelena Perčin također nije željela govoriti na tu temu. Često se nju i Momčila, kad nisu na snimanju serije, može vidjeti zajedno, a jedan od događaja gdje su se zajedno pojavili bio je i veliki božićni koncert Želim život zaklade Ana Rukavina.

Gumica koja je prošlog tjedna proslavila 35. rođendan, sve više privlači pažnju svojim atraktivnim izgledom. Nedavno je promijenila imidž i postala plavuša. 2011. nakon tri godine braka razvela se od ugostitelja Kristijana Babića s kojim ima šestogodišnju kćer Lotu. Nakon njega je se povezivalo s političarom Vladimirom Šišljagićem. Ni tada nije, a ni danas ne želi komentirati svoj privatni život. Donedavno je bila članica osječkog HNK-a, a posljednja tri mjeseca članica je ansambla zagrebačkog HNK-a.

Mladi crnogorski glumac bio je u vezi sa sugrađankom iz Cetinja, studenticom turizma Tinom Jovetić. Njihovoj ljubavi navodno je presudila daljina.


Glumac je 2012. prekinuo gugogodišnju vezu s Tinom Jovetić


Jelena Perčin bila je u braku s ugostiteljem Kristijanom Babićem, a imaju kćerkicu Lotu