OTVORIO DUŠU

Jole progovorio o problemu s leukoplakijom

21.04.2016 u 15:54

Bionic
Reading

Joško Čagalj Jole otkrio je kako je tijekom zime bio na manjem operativnom zahvatu. Popularni pjevač odlučio je zato malo usporiti, a danas mu je zdravlje na prvom mjestu

'Imao sam na grlu leukoplakiju ove zime. Bio sam i pušač, volim kasno jesti i piti, tako da se sve skupilo. Malo ta kiselina, refluks, malo cigarete koje su iziritirale ono što je meni bitno, a to su grlo i glasnice. Ne volim se s tim zafrkavati pa sam rekao idemo maknuti tu leukoplakiju i, evo, glasnice su mi sad super. Uvijek sam bio svima na usluzi, ali sad ću se malo više posvetiti sebi, djeci. Ne mogu sve stići. Dođem umoran s puta, onda jedan otvara kafić, drugi je dobio sina, treći me zove na peku. Sve sam to pokrivao i bio nenaspavan i umoran. Sad sam odlučio malo usporiti i, evo, zdravlje je odlično, a grlo nikad bolje', ispričao je Jole gostujući u programu Radio Dalmacije.

Leukoplakija je zdravstveno stanje usne šupljine koje karakteriziraju zadebljane, bijele mrlje na unutarnjoj strani obraza, na desnima, donjim dijelovima usta, a ponekad i na jeziku. Ako je uzrok leukopčakije nepoznat, smatra se da je uporaba duhana, uključujući i pušenje i žvakanje odgovorna za većinu slučajeva.

Pjevač je prokomentirao i to što mu je najstarija kćer Iva nedavno zapjevala s Tončijem Huljićem na otvaranju trgovačkog centra u Splitu.
'Moje kćeri jedva čekaju kad će neki dječji festival da se pojave na njemu', rekao je.

Bit će, kaže, podrška kćerima ako se odluče baviti glazbom i pustiti će ih da se bave onime što vole.
'I moji roditelji su meni držali leđa. Hoće li to biti elektrotehnika, glazba, ili psihologija, što sam god htio i što sam god odlučio da želim biti, imao sam podršku svojih roditelja', pohvalio se. 

Sa suprugom Anom u lipnju slavi 10. godišnjicu braka, a otkrio je i planiraju li još djece.
'Ja sam iznad hrvatskog prosjeka, da ne govorimo europskog. Mislim da će djece biti još, ali ne bih volio da se stvori ona novinarska priča - Jolina supruga je trudna. Nije trudna. Imamo dvije školarke, a treća je u vrtiću. Kako vidim, što se tiče suprugina razmišljanja, a i mog, mislim da će djece biti još', ističe pjevač.


Jole sa suprugom Anom uskoro slavi 10. godina braka, a imaju tri kćeri, devetogodišnju Ivu, 7-godišnju Emu te 4-godišnju Tiju