NOVI POČETAK

Lea i Zvone Boban odlaze u Švicarsku na pet godina

05.07.2016 u 12:35

Bionic
Reading

Nakon što je tportal prvi donio vijest da se supružnici Boban sele u Švicarsku, iz izvora bliskih obitelji doznajemo da bi se ondje trebali zadržati pet godina, koliko traje ugovor koji je Zvonimir Boban potpisao s Fifom kao savjetnik predsjednika Međunarodne nogometne federacije Giannija Infantina. Bobanovi će se tako, kao i devedesetih u Italiji, zbog Zvonine karijere dulje zadržati u inozemstvu. Boban je od svibnja već u Zürichu na svom novom radnom mjestu, a obitelj posjećuje slobodnim vikendima

Nakon deset godina u Italiji Leonardu i Zvonimira Bobana (47) očekuju novi životni izazovi u inozemstvu. Ponudu koju je dobio Boban bilo je nemoguće odbiti, zbog čega se cijela obitelj u kolovozu seli u Zürich, o čemu je prvi pisao tportal, a kako doznajemo, u tom gradu trebali bi se zadržati sljedećih pet godina.

Naime, Zvone je s Međunarodnom nogometnom federacijom potpisao ugovor na pet godina. Nakon uspješne nogometne karijere, koja je do vrhunca došla u Italiji, te karijere sportskog komentatora za RAI Sport i Sky Boban je ostvario ono što dosad nije nijedan hrvatski nogometaš - postao je drugi čovjek Fife.

Supružnici su proteklih tjedna bili u potrazi za obiteljskom kućom u Zürichu, a sredinom kolovoza, uoči početka nove školske godine, Zvoni bi se u Švicarskoj trebali pridružiti supruga Leonarda i djeca. Dotad on, kad mu to dopuštaju poslovne obaveze, vikendima posjećuje svoju obitelj u Zagrebu.