O OMILJENOM PAPI

Marija Husar Rimac: Vrijeme za veliko slavlje

22.03.2016 u 12:01

  • +5

Poznati na premijeri filma Papa Franjo: Put do Svete Stolice

Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anić/PIXSELL

Bionic
Reading

Premijera filma o papi Franji 'Papa Franjo: Put do Svete Stolice' u Cinestaru sinoć je privukla velik broj uzvanika. Ipak, najviše su se isticali poznati parovi Bruno Kovačević s djevojkom Mateom Franić, Zrinko Ogresta sa zaručnicom Ozanom Ramljak te Marija Husar Rimac u pratnji supruga Vjeke, a otkrila nam je dojmove s premijere, ali i kako proslavlja Veliki tjedan

Mariji Husar Rimac je film o papi Franji donio novo iskustvo i nadahnuće. 'Toliko mi je drago da sam pogledala taj film jer mi je još više približio Papu, opisao kao osobu. Sve više-manje znamo o njemu, ali drukčije je kad pogledaš film koji je protkan njegovim životom, načinom na koji ga je proveo kao svećenik, nadbiskup i sad kao papa', rekla nam je pjevačica, dodajući kako je još uvijek pod velikim dojmom filma.

'Posebno me dotakla njegova ljubav prema svetom Josipu i Majci Božjoj', kaže Marija, a na premijeru je došla sa suprugom Vjekom. Inače baš ne izlaze jer više vole biti u obiteljskom ozračju, a u takvom će okruženju proslaviti i Uskrs.

'Ove dane dosta provodim radno, ali cijela korizma bila je u duhu Uskrsa i proslavit ću ga u Livnu', otkrila je.


Marija i suprug Vjeko oduševljeni su filmom

Osim Marije Husar Rimac, premijeri je nazočio Bruno Kovačević s djevojkom Mateom Franić, a oni plijene medijsku pozornost gdje god se pojave. Ovaj put je atraktivna djevojka urednika sportskog programa HRT-a odabrala čedniju kombinaciju - bijelu dolčevitu i klasičan sako s trendi trapericama.


Ovog puta je djevojka Brune Kovačevića bila u zatvorenijoj modnoj kombinaciji

Za sportsku eleganciju odlučili su se i redatelj Zrinka Ogresta i njegova zaručnica Ozana Ramljak.


Zrinko Ogresta i Ozana Ramljak uživali su u filmu o papi Franji

U premijeri filma uživali su i Nina Badrić, Robert Kurbaša, Ivana Marić, Borna Rajić, Ronald Braus i mnogi drugi.