POVRATAK U ŠKOLU

Marljivi učenik Kramarić svladao prve rečenice njemačkog

19.02.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Krajem siječnja hrvatski nogometni reprezentativac Andrej Kramarić preselio se iz engleskog Leicester Cityja u njemački Hoffenheim. Međutim velik problem 24-godišnjem Zagrepčaninu stvara nepoznavanje jezika, stoga se morao vratiti u školske klupe

Naime, Kramarić se na profilu na Instagramu pohvalio time da je intenzivno počeo učiti njemački jezik jer svakodnevno u ovom malenom njemačkom gradu nailazi na jezične prepreke.

'Jako sam uzbuđen što ću zaigrati u Bundesligi i dat ću svoj doprinos kako bi klub izbjegao ispadanje', kazao je Kramarić na tečnom engleskom jeziku na predstavljanju u svom novom klubu.

S obzirom da je Kramarić u rodnom Zagrebu pohađao poznatu srednju školu MIOC, u kojoj je bio jedan od boljih učenika u razredu, nema sumnje da mu učenje njemačkog jezika neće stvoriti probleme. Jedini problem mu zasad može biti, zbog čestih putovanja i karantena uoči utakmica u Bundesligi, nedostatak vremena za školske sate.

Kramarić je u Leicester stigao u siječnju 2015. iz Rijeke, u kojoj je u prvoj polovici sezone bio najbolji strijelac MAXtv Prve lige.

Poslije dolaska u Hoffenheim, koji se bori za ostanak u snažnoj Bundesligi, Kramarić je imao samo dvije želje - da svojim igrama pomogne novom klubu u ostanku u elitnom razredu te da se nametne hrvatskom izborniku Anti Čačiću da ga povede na Euro koji će se od 10. lipnja do 10. srpnja održati u Francuskoj.

Možda u gust raspored ugura i nekoliko dana odmora s djevojkom Marinom Pavić, s kojom je već nekoliko godina u vezi s prekidima.

First words...sentences... #ImbackToSchool ?? #IchLerneDeutsch ??

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)

Ready 2016 ⁉️??

Fotografiju objavljuje Andrej Kramaric (@andrejkramaric)