ROKER REKORDER

Mick Jagger s 43 godine mlađom curom čeka osmo dijete

15.07.2016 u 09:35

Bionic
Reading

Nakon što je njegov kolega iz benda Ronnie Wood nedavno u 69. godini dobio blizanke 72-godišnji Jagger će ga ipak nadmašiti. Naime, 29-godišnja njujorška balerina Melanie Hamrick otkrila je da s britanskim glazbenikom čeka dijete, a sretnu vijest potvrdio je i Jaggerov glasnogovornik

Jagger, kad su sedamdesetogodišnjaci u pitanju, obara rekorde. Naime, frontmen Rolling Stonesa u 72. godini čeka osmo dijete s 43 godine mlađom njujorškom balerinom Melanie Hamrick, a ona bi trebala roditi u siječnju 2017.

Ljubavna priča Jaggera i mlađahne Melanie otkrivena je netom nakon tragične smrti L'Wren Scott, dugogodišnje Mickove djevojke koja se 2014. objesila u 49. godini.

Mick i Melanie upoznali su se u ožujku 2014. u backstageu poslije koncerta Rolling Stonesa u Tokiju i to dva tjedna prije tragične smrti Jaggerove partnerice. Melanie je zbog vremešnog Jaggera napustila zaručnika Joséa Manuela Carreña, s kojim je planirala vjenčanje, ostavivši svojim činom bez riječi sve prijatelje i obitelj.

Prva fotografija Micka i njegove nove odabranice pojavila se u lipnju 2014., kad su snimljeni u zagrljaju na terasi hotela u Zürichu. Poznato je to da je Jagger velik ljubitelj baleta, a prije nekoliko godina čak ga je i vježbao da bi ostao u dobroj formi.