NA PUTU U IZRAEL

Mirti Šurjak pozlilo, liječnici intervenirali

18.08.2016 u 17:20

Bionic
Reading

Sportskoj novinarki HRT-a pozlilo je tijekom službenog puta u Izrael na utakmicu Hajduka i Maccabija. Mirta Šurjak pojadala se na svom Instagram-profilu kako su nesnosna vrućina i duga vožnja učinile svoje, no uz pomoć liječnika brzo se vratila u normalu. U Izraelu je Mirta već boravila, budući da je bila u vezi s Giovannijem Rossom, s kojim ima i kćer Chiaru, kada je nogometaš ondje igrao

'Hvala svima na brizi... Dobro sam nakon što mi je pozlilo na treningu Hajduka u Netanyji. Hvala liječničkoj službi Hajduka na brzoj intervenciji. Nesnosna vrućina i vozač autobusa s kojim smo se od Tel Aviva do Netanyje udaljene 30 km vozili dva i po sata jer je nekoliko puta pogriješio put do stadiona, učinili su svoje... No, to je neka druga priča... Sada je jedino važno da sam dobro', napisala je sportska novinarka HRT-a Mirta Šurjak na svom Instagram-profilu, objavivši fotografiju iz Netanyje.

Zbog utakmice Hajduka protiv Maccabija, Mirta Šurjak je sa splitskom momčadi otputovala u izraelsku Netanyju kako bi za javnu televiziju popratila sraz ovih dviju momčadi, no u međuvremenu joj je pozlilo. Budući da je profesionalka, nakon pružene liječničke pomoći, brzo se pribrala i nastavila s poslovnim obvezama.

Pri dolasku u Netanyju, Mirti Šurjak je pozlilo

Intervjue u većini slučajeva vodi u uskim i dekoltiranim majicama

Zanimljivo je da je Izrael, po svemu sudeći, 'koban' za splitsku novinarku. Ondje je, naime, živio i igrao nogomet otac njezina djeteta, GiovanniRosso. Mirta i Giovanni roditelji su petogodišnje Chiare, no partneri već odavno ne žive zajedno, a novinarka često ističe kako je sretna i bez muškarca u svom životu. Kći poznate HRT-ove novinarke Nade Šurjak na svom Instagram-profilu na dnevnoj bazi objavljuje svoje fotografije na kojima uvijek u prvi plan dovodi svoj dekolte ili razgolićene noge. U minijaturnim majicama i uskim haljinama često objavljuje fotografije s Hajdukova stadiona ili utakmica voljenog kluba.

Jos 3 dana do utakmice Hajduk-Iasi????❤️??

Fotografiju objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

Najčešće fotografije vezane su joj uz voljeni klub i njegov stadion

Prijateljska utakmica Hajduk-Junak...????????❤️??

Fotografiju objavljuje Mirta (@mirta.surjak1)

Mirta Šurjak na stadionu

435800,430313,422608,420478