NOVI BARETOV POČETAK

'Mislio sam da neću doživjeti ni 40-u godinu'

17.09.2015 u 16:55

Bionic
Reading

S ulaskom u 50. godinu Goran Bare je odlučio promijeniti imidž, a očito je i da okreće novu životnu stranicu. U razgovoru za RTL televiziju priznao je da je bio loš otac te da bi volio provesti ostatak života s nekim

Otkada je s 19 godina osnovao grupu Majke na ovamo, Goran Bare je odradio stotine svirki i živio doslovno na rubu, po principima života rock'n'roll glazbenika. Godine takvog življenja ostavile su itekako puno traga na njemu, no čini se da je odlučio okrenuti ploču. Navršivši 50 godina, prvu od promjena napravio je ošišavši se na kratko te sada izgleda puno uglađenije nego prije, kada je često znao nositi bradu i djelovati pomalo zapušteno.

'Život me zeznuo - trebao sam doživjeti puno manje godina, ali desilo se puno više i sad sam iznenađen. Nisam znao da će ti lijekovi tako napredovati zato što sam bio opak. Mislio sam da neću doživjeti ni 40-u', priznao je pjevač u emisiji 'Sve u šest' RTL televizije. Bio je, kaže, u 'bedu' i ponašao se asocijalno.

'Godinu dana nisam izlazio iz sobe, a sad se osjećam okej, pun energije da uđem u studio', ispričao je za RTL televiziju. Sada je, kaže, došao sebi i volio bi s nekim podijeliti ostatak života, no trenutno nema djevojku.

'Sad sam doživio buđenje pa mi možda to donese tako nešto', otkrio je glazbenik. Otvorio je dušu i na temu odgoja 21-godišnjeg sina Mirana.

'Sin je odrastao u osobu bez nekog mog angažmana. Priznajem, bio sam loš otac. Ljudi moraju shvatiti da nisam mogao. Imao sam problema sa sobom', priznao je Bare.

Glazbenik se sprema za veliki zagrebački koncert u Tvornici 9. listopada, na kojem će, kako najavljuje, proslaviti rođendan s publikom i obilježiti 30 godina karijere.


Goran Bare u 50. godini okreće novu životnu stranicu