'DANI I GODINE'

Nikad glamuroznija Nina Badrić dan provela u palači

11.05.2016 u 13:53

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić snimila je glazbeni spot za novu pjesmu 'Dani i godine' u romantičnom okruženju palače Gvozdanović na zagrebačkom Gornjem gradu. Nikad glamuroznija Nina svojim se stylingom savršeno uklopila u ambijent gornjogradskog bisera, palače koja je početkom prošlog stoljeća bila poznata upravo po raskošnim balovima i koncertima. Privatnim, dakako

U jednoj od najljepših ulica Zagreba, u Visokoj, iza naizgled posve obične fasade skriva se jedan od najljepših bisera Gornjega grada - građanska kuća obitelji Gvozdanović. Upravo ondje, u čudesno lijepom i romantičnom okruženju, dan je provela pjevačica Nina Badrić, a interijer je iskoristila za kadrove svog novog glazbenog uratka za skladbu 'Dani i godine'. Jedinstvena palača, naime, kroz povijest je okupljala ljubitelje glazbe i umjetnosti pa ne treba čuditi to što je bila i Ninin izbor. Posljednja privatna vlasnica palače bila je Anka Gvozdanović, pijanistica i ljubiteljica umjetnosti, poznata i po organiziranju raskošnih večera, privatnih koncerata i balova početkom 20. stoljeća.

Shooting ?? @badrich

A photo posted by @tinalicious2 on


U prekrasnom okruženju stare palače pjevačica kao da je željela stylinzima dočarati ambijent nekih minulih vremena. Svilena i duga nude haljina, koju potpisuje eNVy room, bila je savršen odabir, a upotpunjena je bijelom bundicom i salonkama s vrtoglavo visokim potpeticama. Druga haljina, ona koju potpisuje Juraj Zigman, zbog svojih veselih i jarkih boja u ovoj priči kao da je bila sinonim za vrijeme u kojem živimo.