NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za (Ne)normalni Balašević tribute band

04.03.2016 u 10:28

Bionic
Reading

Najbolji Balaševićev tribute band Nenormalni Balašević dolazi u Zagreb u petak, 4. ožujka

Nakon velike pauze Nenormalni će za sve ljubitelje Balaševićeva opusa odsvirati još jedan u nizu svojih fenomenalnih zagrebačkih koncerata. Kako su njihovi koncerti u klubu Boogaloo prethodnih godina rasprodani, ne sumnjamo da će i ovaj put biti puno obožavatelja koji će poželjeti čuti više od tri sata svirke ovog izvrsnog banda iz Novog Sada. Za ovaj koncert okupili su se u proširenom sedmeročlanom sastavu uz električnu gitaru i saksofon, što znači da će i repertoar biti kao i svaki put, specijalno pripremljen za zagrebački koncert.

Nenormalni su završili i svoj autorski album te ćete imati prilike čuti i nekoliko njihovih pjesama, a najbržih 300 će dobiti poklon CD i ulaznice za koncert po najnižoj cijeni od 40 kuna.

(Ne)normalni Balašević tribute band je prava poslastica za ljubitelje pjesama Đorđa Balaševića. U Novom Sadu postoji grupa muzičara i vjernih fanova Balaševića koji već godinama izvode njegov repertoar uz nevjerojatnu podršku publike. (Ne)normalni Balašević tribute band ponovo stižu u Zagreb – ovo je prilika da se čuju Balaševićeve pjesme u izvrsnoj izvedbi ovog mnogobrojnog benda, a kako publika uvijek traži različite pjesme i čak tri sata koncerta nije dovoljno vremena da se sve izvedu, band svaki put odsvira novi skup hitova iz prebogate Balaševićeve pjesmarice.

Karte su u pretprodaji. Možete ih kupiti u sustavu Entrio.hr po 40 kuna (100 komada).
Dok su na drugim pretprodajnim mjestima 50 kuna: www.eventim.hr, Caffe de Toss - Savska 80, Zagreb, Caffe bar Bizzare - Importanne centar, Zagreb.

Po dvije ulaznice osvojili su Dejan Erceg, Marija Jularić i Katija Klauda.
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.