MATTHEW MCCONAUGHEY

Otkrio kako je smršavio čak 18 kilograma

20.01.2014 u 11:01

Matthew McConaughey na SAG-ovim nagradama
Bionic
Reading

U noći sa subote na nedjelju u Los Angelesu su dvadeseti put dodijeljene nagrade Američke udruge filmskih glumaca, SAG Awards. U nastavku pročitajte najzanimljivije izjave dobitnika

'Jedino čega bih se dokopao bio bi puding od tapioke. Uzeo bih malenu antiknu žlicu i jeo bih ga njom da mi potraje što dulje. To bi trajalo i po sat vremena', objasnio je Matthew McConaughey u backstageu način na koji je 18 kilograma smršavio za ulogu u filmu 'Dallas Buyers Club'.

Uz Matthewa, nagrađen je njegov kolega Jared Leto koji je u filmu 'Dallas Buyers Club' glumio transseksualca Rayona. 'U oblikovanju Rayona jako puno su mi pomogle transseksualne osobe koje su mi pokazale put i koje su bile moji mentori. Očito mi je ovo bila uloga života', rekao je Leto nakon što je preuzeo nagradu.

Nagradu za najbolju sporednu glumicu dobila je Lupita Nyong'o za ulogu u filmu 'Dvanaest godina ropstva', a tijekom sezone filmskih nagrada proglašena je i modnom ikonom. 'Super mi je bilo učiti o modi koju cijenim kao umjetničku formu, ali joj nikad ne bih dozvolila da potisne glumu', rekla je Lupita.

'Jako sam se zabavio snimajući film, ali sam morao govoriti arapski jezik, a to nije moj prvi jezik', rekao je Robert De Niro nakon preuzimanja nagrade za ulogu u filmu 'Američki varalice'.

'Nadam se da će australski carinici biti blagi prema meni', prokomentirala je u backstageu Cate Blanchett svoje čak dvije nagrade za najbolju glumicu – SAG i Zlatni globus.

Na samoj dodjeli Cate se našalila na račun govora Matthewa McConaugheyja. 'Bila sam dugo izvan filmske industrije, posvetivši se kazalištu… Što!?! 29 sekundi? Matthew McConaughey je pričao čak i o Neptunu, valjda ja zaslužujem barem pet sekundi više', rekla je šaljiva Cate.