ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Počinje vruća vladavina Lava

21.07.2015 u 21:58

Bionic
Reading

Sunce je u Lavu od sutra, 22. srpnja do 23. kolovoza, a Merkur je u istom znaku od 23. srpnja do 7. kolovoza. U ovom se znaku do 11. kolovoza nalazi i Jupiter, a do kraja mjeseca i Venera i Mars, što će ovom dijelu godine dati snažan lavlji pečat. Pogledajte kako se takav planetarni raspored odražava na sve ljude, neovisno o tome kojem znaku pripadaju

Prolazak Sunca zodijačkim isječkom Lava naglašava ponos, otvorenost i zaigranost. U ovo doba godine svi imamo povećanu potrebu za isticanjem, što često prelazi u pravljenje važnim.

Neki će to činiti uočljivim odijevanjem i frizurama, drugi napadnom gestikulacijom i glasnim govorom, treći statusnim simbolima, a neće nedostajati ni onih koji će izmišljati priče ne bi li se prikazali u što boljem svjetlu.

Također, mnogi će biti vrlo velikodušni i darežljivi - ne toliko da drugima ugode nego da pokažu koliko imaju i privuku tuđu pozornost.

Iduća dva tjedna bit će naglašeno lavlja zbog utjecaja Merkura u Lavu. Bit ćemo samouvjereni i uvjerljivi u nastupu, iako ispod fasade nećemo skrivati osobito značajan sadržaj.

Pojedinosti nam neće biti toliko važne, što može i ne mora biti problem, ovisno o cilju koji želimo ostvariti. Naglasak će biti na nesputanom izražavanju zamisli, na kreativnosti i teatralnosti. Što god smo naumili, nastojat ćemo postići brzo i uz veliku pompu.


Mnogo buke ni oko čega

Primjerice, želimo li koga zaprositi, učinit ćemo to pred velikim društvom i uz skup poklon; predlažemo li poslovni projekt ili nudimo nekretninu na prodaju, priredit ćemo raskošnu prezentaciju, uz mnogo preuveličavanja vrijednosti ponuđenog.

No zbog usredotočenosti na izvedbu, obraćat ćemo manje pažnje na ono što drugi nama nude ili objašnjavaju. Bit ćemo previše opsjednuti sobom i onim što nam je na umu pa ćemo samo površno pratiti ono što nam se odvija pred očima.