POSVETA TATI

Prepoznajete li ovu slatku djevojčicu?

24.02.2015 u 10:16

Bionic
Reading

Splitska pjevačica nedavno je otvorila profil na Instagramu pa je putem društvene mreže svom tati čestitala 70. rođendan

'Tata, ti si moj štit, moje hrabro srce, moj biser, moj uzor. Najveća nagrada mi je što sam tvoja kći i uvijek ću ostati tvoja curica! Sretan ti 70. rođendan, tajo moj!', napisala je prije dva tjedna Danijela Martinović, 43-godišnja pjevačica iz Splita, ispod fotografije koju je objavila na Instagramu. Fotografija je stara i snimljena je u crkvi, ali je Danijeli iznimno draga jer svjedoči o vremenu njezinog odrastanja, kao i svim važnim trenucima koje je dijelila s ocem.

Mali podsjetnik na djetinjstvo pjevačici je bio najljepši način da svom ocu poželi sve najljepše za njegov rođendan. Lijepe uspomene iz djetinjstva Danijela veže i uz crkvu. Njezini prvi glazbeni koraci vezani su uz bend Dominik, osnovan pri crkvi Sv. Dominika u Splitu, u kojem je pjevala s 14 godina. Ovom dirljivom objavom Danijela je jasno dala do znanja da joj je, uz njezinog dečka Petra Grašu, tata najvažniji muškarac u životu.