ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što donosi pomrčina Sunca na kraju Riba?

20.03.2015 u 08:59

Bionic
Reading

Mladi Mjesec i pomrčina Sunca - a sve tik do prelaska u proljeće! Nema sumnje kako ovo neobično razdoblje nosi promjene, no kakve?

U petak ujutro izrazito će jak mladi Mjesec izroniti na posljednjem stupnju Riba, a to znači na korak do proljetnog ekvinocija. Ovaj se mladi Mjesec podudara s pomrčinom Sunca pa će zbog toga njegova snaga biti jača nego inače. Međutim, neće svi znakovi zodijaka osjetiti učinak pomrčine istim intenzitetom.

Ova se Mjesečeva faza javlja na 29 stupnjeva i 27 minuta u Ribama, u konjunkciji sa Suncem na istom mjestu u zodijaku.


Tko će biti zahvaćen

To znači da će najviše utjecati na ljude rođene sa Suncem i Mjesecom na 24 do 30 stupnjeva u promjenjivim znakovima (kraj Blizanaca, Djevica, Strijelca i Riba) i na 0 do 4 stupnja u kardinalnim znakovima (početak Ovna, Raka, Vage i Jarca).

Iako će sama pomrčina proći u petak prije podneva, njen će utjecaj trajati do nedjelje. Budući da se ova pomrčina Sunca odvija u znaku Riba, utjecat će na maštu, snove, ideale i suosjećanje. Vaša će podsvijest ovih dana biti izuzetno aktivna pa će vam štošta poručivati.

Podsvijest postaje glasnija

Obratite pozornost na sadržaj snova, sanjarenja i slutnji koje se doimaju kao da dolaze niotkuda. Držite kraj sebe blok i smartfon pa odmah zabilježite sve upečatljivo što vam padne na pamet.

Ova pomrčina najavljuje završetak ciklusa i početke novih projekata ili životnih faza. Nekima će se značajno promijeniti područje života kojim vlada Riba u njihovom natalnom horoskopu.

Za vrijeme ove pomrčine naslutit ćemo u kojem će se smjeru odvijati promjene, no one se neće dovršiti odjednom, nego postupno tijekom sljedećih tri do šest mjeseci.