ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Što nosi puni Mjesec u Blizancima?

25.11.2015 u 16:25

Bionic
Reading

Merkur u Strijelcu čini nas naivnima i nepreciznima, no puni Mjesec u Blizancima donosi još loših vijesti. Saznajte kako izbjeći najgore što su nam razigrani Blizanci pripremili

Utjecaj Strijelca bit će naglašen u razdoblju do 9. prosinca jer je uz Sunce i Saturn u tom znaku prisutan i Merkur. Planet prometa, ophođenja, trgovine i misaonih procesa 20. studenoga ušao je u znak Strijelca, u kojemu će boraviti do 9. prosinca.

Pod utjecajem Merkura u ovom znaku naše je razmišljanje površno i raspršeno. Umjesto da temeljito proučavamo jedno područje i ulazimo u dubinu stvari, zanimamo se za širok spektar tema. Ovo je pogodno razdoblje za medijske radnike, trgovce, posrednike, odvjetnike i glasnogovornike.

Činjenice nam postaju manje važne od uvjerenja. Skloniji smo uvjeravati druge djelovanjem na njihove emocije nego nuđenjem argumenata. Istovremeno smo i sami podložniji tuđem uvjeravanju zanemarujući opipljive dokaze. U poslu ili školi bit ćemo manje precizni i odgovorni.


Pun Mjesec u Blizancima

U srijedu, 25. studenog nastupa pun Mjesec na tri stupnja i 20 minuta Blizanaca, što će najjače utjecati na ljude rođene u prvih šest dana Blizanaca, Strijelca, Djevice i Riba. U nešto manjoj mjeri zahvatit će i ostale pripadnike tih znakova te rođene krajem Bika, Škorpiona, Lava i Vodenjaka.

Njih bi od 24. do 26. studenog mogle pogoditi glavobolje, nesanica, nervoza i razdražljivost. Moraju se kloniti alkohola i teške hrane i posvetiti veći oprez u prometu. Vage i Vodenjaci iz prvih dviju dekada mogli bi postići nešto značajno ili doznati dobru vijest.