NAGRADNJAČA

The Second Hand Band u Saxu!

22.11.2013 u 09:10

Bionic
Reading

Zagrebački rock bend The Second Hand Band odlučio je prodrmati scenu živih svirki u Hrvata te ponovno poziva na r'n'r. U Sax! Klubu Hrvatskih Glazbenika, 23. studenog od 22 sata ponovno dijele rock and roll lekcije, ovaj puta s Aljošom Šerićem i Pavelom – jednim od najperspektivnijih hrvatskih bendova, koji je drugačiji od drugih!

Nakon nastupa u Sax! Klubu u listopadu nitko nije ostao ravnodušan, a o njihovoj glazbenoj kvaliteti dovoljno govori činjenica da su napunili Sax te da se za ulaz tražila karta više! Na bini, na kojoj su u večeri svirke publici ostavili cijelo srce, pridružili su im se i prijatelji Alen Marin iz Kojota, Marija Borić koja je bila fantastična u 'I can't make you love me!', Petra Antolić te hard rock band The Haze, koji je zagrijao publiku s izvrsnom izvedbama Guns 'n' Rosesa, Aerosmitha i ostalih antologijskih grupa, prije izlaska The Second Hand Banda!

'Vrijeme je da opet svi zajedno uživamo u rock and rollu, da opet probudimo žive svirke u gradu i izvan njega te da svijet rock and rolla otkrijemo i nekim novim klincima', poručio je pjevač The Second Hand Banda, Marko Bosak. Ovaj izvrstan bend i odličnu postavu, koja će vas naprosto ostaviti bez teksta, čine Marko Bosak/vokal, Mladen Francki-Frenki/gitara, Ivan Pasković-Pale/klavir– rhodes -hammond, Dario Horvat/bubanj, Berislav Vrabec-Bero/bas gitara, Andrej God/gitara te back vocali Bojana Klepač, Nikolina Fistrić i Monika Jakuš

Marko Bosak osvrnuo se i na partnere koji su prepoznali njihov projekt: 'Željeli bismo zahvaliti Sax! Klubu Hrvatskih Glazbenika, koji je s nama već 15 godina. Isto tako, želimo zahvaliti i Jamesonu te novom medijskom pokrovitelju, Soundguardianu. Drago nam je da su nas i čuvari zvuka prepoznali kao kvalitetan projekt.'

The Second Hand Band možete pratiti i na njihovom Facebook profilu te na njihovoj web stranici. Njihovu odličnu svirku, mukotrpan rad i kvalitetu prepoznao je i Dragutin Smokrović – Smokva, višestruki dobitnik Porina i poznati producent (Majke, Bare i Plaćenici, Cinkuši, Pick Siebner, Novi Fosili...) koji se odlučio preuzeti i producentsku palicu za njihov prvi album. Album 'That's how we do it' je izašao 15. srpnja u nakladi CROATIA RECORDS i na njemu se nalaze probrani rock klasici u njihovoj obradi i izvedbi. Album je i ovog ljeta na promotivnoj turneji te je The Second Hand Band oduševio domaće i strane posjetitelje u Šibeniku, Zadru, na Pelješcu i Krku!

Svakako poslušajte kako zvuče, a onda svi 23. studenog – trkom u Sax!, pozvani ste na rock and roll!

Za svoje smo čitatelje pripremili 2x2 ulaznice te dva CD-a albuma 'That's How We Do It'.

Po dvije ulaznice su osvojili:

Berislav Petanović
Daniela Zlodi Mikulin

CD su osvojili:

Marija Jakić
Ivan Kuzmić

Dobitnici ulaznica će o detaljima preuzimanja biti obavješteni putem maila, a CD-e šaljemo poštom na kućnu adresu.