VEČER ZA PAMĆENJE

Tony pjevao za 400 odabranih obožavatelja

23.02.2013 u 13:14

Bionic
Reading

Pjevač Tony Cetinski održao je Antenaplugged koncert u Vip Clubu, a prema fotografijama se može zaključiti da se publika izvrsno zabavila

Pjevaču su na koncertu podršku došli dati i mnogi poznati pa su ga okružile slavne voditeljice poput Antonije Mandić ili Edite Misirić.

Tony je sigurno zadovoljan odazivom publike, a uz njega je bila i cijela ekipa Antene Zagreb te uživala u glazbenoj večeri. Na koncert je došlo oko 400 obožavatelja, a karte su se mogle nabaviti po posebnom režimu.

Tony Cetinski pjevao je sinoć za svojih četiristo najvećih fanova! U odabiru onih koji 'zaslužuju' biti u tom društvu pomogla mu je Antena Zagreb. Karata za ovaj po mnogočemu jedinstven koncert nije bilo u prodaji. Iako su bile besplatne, da bi se do njih došlo trebalo se dobro potruditi. Bilo je dovoljno sudjelovati u nekoj od nagradnih igara na Anteni Zagreb.

Interes je, razumljivo, bio ogroman pa su Tonyjevi fanovi pjevali, crtali po svom tijelu i iznosili razna životna svjedočanstva kako bi prisustvovali sinoćnjem malom, ali žestokom i dirljivom koncertu.