SEVERININ BIVŠI

'Uhvaćen' u Esplanadi: Što to Milan Popović radi u Zagrebu?

19.02.2016 u 18:04

Bionic
Reading

Slučajnost ili ne, bivši Severinin zaručnik i otac njezinog sina Aleksandra našao se sinoć u predvorju hotela Esplanade, u kojem se odvijala promocija novog albuma Maje Šuput. Pravi razlog njegovog dolaska u Zagreb nije neka tajna ljubavna veza, već rođendan njegovog sina jedinca koji sutra 20. veljače navršava četiri godine. Znači li to da su Severina i Milan odlučili za dobrobit djeteta zajedno organizirati proslavu i barem taj dan zakopati ratnu sjekiru?

Kad je u pitanju Milan Popović, iznenađenja nikad dosta. Njegov ljubavni život i rat sa Severinom vječna je tema srpskih medija, a i posljednji dolazak u Zagreb ovog tjedna s posebnim je razlogom. Naime, Milan je sinoć snimljen u predvorju zagrebačkog hotela Esplanade u isto vrijeme kad je u njemu održana promocija albuma 'Showgirl' Maje Šuput. Koliko je to slučajnost, odgovor zna samo Popović, a njegov boravak u Zagrebu vezan je ponajprije uz njegova sina.


Severina i Milan u vremenima sreće, kad su još zajedno slavili rođendane

Naime, maleni Aleksandar sutra slavi četvrti rođendan. Iako Severina i Milan još nisu izgladili sve nesuglasice, možda su ipak odlučili ispuniti sinu želju i oboje biti prisutni na njegovom rođendanskom slavlju. S druge strane, srpski Svet piše da ovaj vikend i rođendan maleni Aleksandar provodi s tatom koji mu u Vršcu priređuje veliko slavlje. Naime, najveću salu u hotelu u Vršcu pretvorit će u igraonicu.

'Milan sprema mnoštvo iznenađenja za sina, od torte na kojoj će biti figurice njemu omiljenih likova do mađioničara, te je presretan što će četvrti rođendan Aleksandar napokon slaviti s tatom', rekao je izvor blizak Milanu za srpski Svet.


Milan zbog sina redovito dolazi u Zagreb