'MENE NE ZANIMA'

'Ukazanje' Bareta nikog nije ostavilo ravnodušnim

25.02.2016 u 15:22

Bionic
Reading

U utorak je Pivana nastavila sa serijom vrhunske svirke i dobrog provoda. Uloga gosta iznenađenja pripala je Goranu Baretu koji je u svom stilu započeo nastup pjesmom 'Mene ne zanima'. Svojim energičnim stilom Bare je po tko zna koji put publiku digao na noge

Malo tko je u utorak u zagrebačkoj Pivani očekivao nastup Gorana Bareta, no upravo je vinkovački roker bio gost iznenađenja te večeri. Škrt na riječima, Bare je tek poručio kako voli nastupati u manjim prostorima jer je onda sve mirnije, pa ima više pjevanja, a manje deranja, no čim je došao na pozornicu sve je to palo u drugi plan. Plesao je i pjevao iz sve snage.

Do sada su se na bini Pivane uz Antu Gelu i bend pridružili Saša Lozar, Luka Bulić, Igor Geržina i zbor Izvor, Jacques Houdek, Tedi Spalato, Sementa Rajhard, Kristijan Beluhan, Djordjia Palić, Mateo Cvek, The Frajle, Stjepan Lach, Darko Rundek, Rambo Amadeus, Mangroove, Stjepan Gleđ Markos. Dosadašnji gosti za ovaj novi glazbeni program imaju samo riječi hvale.

Ovo glazbeno osvježenje u zapadnom dijelu grada karakterizira i humanitaran karakter pa će tako i ovog puta gost iznenađenja svojevoljno uplatiti novac u fond Hrvatske glazbene unije (HGU) za pomoć kolegama glazbenicima kojima je pomoć potrebna.

Zato neka svi ljubitelji Next stop Pivane i oni koji to tek trebaju postati rezerviraju svaki utorak za pivsko mjesto broj jedan u Zagrebu.

Sinoć smo rokali s Baretom.. Svaki utorak od 21h @Pivana kućni bend uz gosta iznenađenja! Vidimo se!?? #NextStopPivana

A photo posted by Next Stop Pivana (@nextstoppivana) on