ASTRO ZANIMLJIVOSTI

Venera u Jarcu donosi snažne osjećaje

02.02.2016 u 08:56

Bionic
Reading

Uz Veneru u Jarcu, sigurnost u ljubavi bit će važnija od strasti, što znači da slijedi razdoblje nepovjerenja i ljubomore

Venera je ušla u znak Jarca 23. siječnja i ondje će biti do 16. veljače, kad će prijeći u Vodenjaka. Jarac je hladan i realan znak u kojemu je utjecaj ovog planeta izobličen. U ljubavnim odnosima sada nema ni trunka od spontanosti i ležernosti koja krasi razdoblje Venere u Strijelcu ili Vagi.

Tijekom Venerina boravka u znaku Jarca, sigurnost i stabilnost postaju prioriteti u intimnim odnosima. Bit ćete suzdržaniji i nepovjerljiviji prema suprotnom spolu. Ako vam netko izjavi ljubav ili simpatiju, nećete mu odmah povjerovati.

Dok je planet ljubavi u Jarcu, više će vas privlačiti dugotrajne veze nego kratke i eksplozivne erotske pustolovine. Ako vam se netko udvara, imat će boljih izgleda bude li vam ponudio spokoj i predvidljivost nego neobuzdane strasti.


Romantika u drugom planu

Materijalna strana veze bit će vam važnija od romantike. Prije no što biste započeli intiman odnos, procijenit ćete korist i štetu koju biste mogli pretrpjeti.

Ako razmatrate brak, uzet ćete u obzir partnerovu imovinu, sposobnost zarađivanja i sklonost potrošnji. Ako ste vi boljestojeći partner, inzistirat ćete na predbračnom ugovoru.

Venera u Jarcu najpovoljnije će utjecati na rođene u znaku Jarca, Bika, Djevice, Riba i Škorpiona. Oni će imati najbolje izglede da urede ljubavni život po svom ukusu. S druge strane, rođeni u znaku Ovna, Vage i Raka u povećanoj su opasnosti od razočaranja.