NAGRADNJAČA

Vodimo vas na Ultra Europe festival

27.06.2013 u 08:16

Bionic
Reading

Ultra Europe, najveći festival elektronske glazbe u svijetu održat će se po prvi put u Hrvatskoj, u Splitu i Hvaru od 12. do 14. srpnja 2013. godine, na stadionu Poljud i Amfora Beach Resortu (dio grupacije Sunčani Hvar).

Broj potvrđenih izvođača koji će rasplesati čitav Split i Hrvatsku, ali i goste koji dolaze iz čak 75 zemalja svijeta, penje se do čak 37, a do sada je prodano više od 40 000 ulaznica za najveći glazbeni spektakl u povijesti Hrvatske.

Avicii je švedski DJ i producent koji je ove godine osvojio visoko treće mjesto u izboru za najboljeg svjetskog DJ-a prema izboru prestižnog glazbenog magazina 'DJ MAG'. 2010. godine s pjesmom 'Levels' nominiran je za ovogodišnji Grammy Awards, a ovaj mega hit osvaja glazbene ljestvice diljem svijeta, dok su remiksevi Madonnine pjesme 'A Girl Gone Wild' te 'Superlove' Lennyja Kravitza postali pravi ljetni hitovi i neke od najizvođenijih pjesama sezone. Ove će nedjelje otvoriti ljetnu sezonu jednog od najatraktivnijih klubova na otvorenom na svijetu – klub Ushuaia na Ibizi.

Tportal.hr je za svoje čitatelje i ovog tjedna pripremio dvije festivalske ulaznice!

U prvom krugu po jednu festivalsku ulaznicu su osvojili:

Luka Galić
Petra Ljubičić

U drugom krugu po jednu festivalsku ulaznicu su osvojili:

Vedran Pauk
Tomislav Fogec

U posljednjem krugu po jednu festivalsku ulaznicu su osvojili:

Marko Kadivc
Goran Glavurtić