JEDNI SLAVE, DRUGI TUGUJU

Zaruke Pippe Middleton i ljubavni brodolom Diane Kruger

19.07.2016 u 22:17

Bionic
Reading

Sestra vojvotkinje od Cambridgea i miljenica britanskih medija Pippa Middleton zaručila se nakon godinu dana veze s Jamesom Matthewsom, sinom milijunaša Davida Matthewsa. Zaruke su malo koga iznenadile kao prekid Diane Kruger i Joshue Jacksona, glumaca koji su se rastali nakon deset godina ljubavi te nekoliko dana poslije 40. rođendana lijepe glumice

Ambiciozne sestre Middleton dobile su ono što su htjele. Naime, nakon ulaska Kate na britanski dvor i njezina mlađa sestra Pippa pronašla je svog princa, ne onog plave krvi, ali s milijunima na računu. Naime, britanski mediji pišu kako se 32-godišnja Pippa zaručila za 40-godišnjeg Jamesa Matthewsa nakon godinu dana veze koja je u javnost izašla u rujnu prošle godine. Matthews potječe iz ugledne i imućne obitelji biznismena Davida Matthewsa, a njegov brat Spencer proslavio se kao reality zvijezda u Engleskoj.


Pippa i James snimljeni ove godine na Wimbledonu

Malo koga su te zaruke iznenadile jer su dobro poznati veliki apetiti gospođice Middleton, čiji su roditelji Carol i Michael Middleton također oduševljeni. Vjenčanje bi trebalo uslijediti iduće godine.

Manje sreće u ljubavi trenutno ima glumica Diane Kruger jer je nakon deset godina prekinula vezu s američkim glumcem Joshuom Jacksonom (38). Vijest je procurila nekoliko dana nakon njezinog 40. rođendana.  Par je već nekoliko mjeseci imao problema, a brojne poslovne obaveze i snimanja rezultirali su njihovim udaljavanjem. Kruger je prije veze s Joshuom bila pet godina u braku s francuskim glumcem Guillaumeom Canetom. Prekid je potvrdio i njihov glasnogovornik.

Šuška se kako je vezi Kruger i Jacksona presudio Norman Reedus, zvijezda serije 'Walking Dead', s kojim je Diane prošle godine snimala film 'Sky'. Zajedno su nedavno viđeni u jednom baru u New Yorku.


Diane i Joshua snimljeni 16. srpnja  u New Yorku


Norman Reedus
394630,435185,400009,112191