stigao na doček

Baby Lasagna: 'Sad sam nabrijan i ne osjećam umor. Peru me adrenalin i sreća'

12.05.2024 u 14:48

Bionic
Reading

Dok se naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu vozio prema Trgu, automobili prate autobus i trube, a brojni građani mašu mu i razdragano ga pozdravljaju. Strpljivo i profesionalno do kraja, odgovarao je na pitanja novinara HTV-a

'Što bi bilo da sam pobijedio? To je bila samo šala, uzvratili su mi 'pobijedio si od publike'. Pa ne bi mi žiri došao trubiti ovdje', rekao je Baby Lasagna.

Na pitanje tko je koga tješio - zaručnica Elizabeta Ružić njega ili on nju rekao je: 'Nitko nikoga! Bili smo sretni i zaspali kao klade prve sekunde. Bila je totalna smirenost i pao nam je kamen sa srca. Tri, četiri mjeseca je završilo u smislu napetosti, proba, rada i sad može krenuti zabava koju nisam očekivao', poručio je.

TAJČI, LET 3, EMILIJA...

Evo kako izgleda atmosfera na dočeku Baby Lasagne na Trgu bana Jelačića

Pogledaj galeriju

Otkrio je i kako se sad osjeća i je li tužan, skromni Marko odgovorio je: 'Ma ne, tri, četiri mjeseca rada je završilo u tom trenutku, u smislu napetosti, iščekivanja, proba, a sad može krenuti ovaj lijepi dio, ova zabava koju nisam očekivao.' Hoće li izdržati doček i druženje s obožavateljima na Trgu? 'Sad sam nabrijan i ne osjećam umor. Peru me adrenalin i sreća. K'o u slavonskim svatovima. Odlično je, ne znam što da kažem.. Sretan sam i nabrijan, vjerojatno ću se opet navečer onesvijestiti', poručio je.

Izvor: Pixsell / Autor: M.Juric/Pixsell

Odgovorio je i na pitanje kako su reagirale kolege, natjecatelji na Eurosongu nakon natjecanja. 'Čestitali su mi mnogi, bojali su se da ću biti tužan jer je Kaarija bio tužan lani. Svi su mi čestitali, smatrali su da imaju zašto', kazao je skromni i divni Istrijan koji je jedinio Hrvatsku.

tako se to radi

Baby Lasagna dočekan s velikim pljeskom: Pogledajte kakve je volje bio kad je stigao u hotel

Pogledaj galeriju