Večer pod zvijezdama

Bajkovita Villa Rose na pitoresknom otoku Koločepu ugostila šibenskog slavuja Marka Škugora

16.07.2024 u 17:12

  • +2

Villa Rose

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX, Tonći Plazibat

Bionic
Reading

Večer ispunjena prekrasnom glazbom i posebnim trenucima

Uz tišinu zalazećeg sunca, šum morskih valova i vrhunsku à la carte ponudu, gostima bajkovite Ville Rose na otoku Koločepu proteklog je vikenda zapjevao omiljeni šibenski slavuj Marko Škugor.

Glazbenik je okupljenima priuštio večer ispunjenu emocijama, prekrasnom glazbom i posebnim trenucima. Publika je tom prilikom uživala u njegovom anđeoskom glasu koji je bio savršena pozadina za još jedan spektakl u Villi Rose pod zvjezdanim nebom.

Goste je do romantičnog otoka Koločepa, na kojem se smjestila raskošna Villa Rose, prevezao brod koji je za tu priliku bio besplatan. Do povratka na kopno, uzvanici su mogli uživati u raznovrsnim delicijama pripremljenim od svježih lokalnih namirnica te u impresivnom repertoaru hitova različitih glazbenih žanrova u izvedbi jednog od najtalentiranijih domaćih glazbenika. Od tradicionalnih dalmatinskih do svjetskih pop i klasičnih hitova, Marko je poveo goste svih uzrasta na nezaboravno glazbeno putovanje koje je ispunilo ovu posebnu večer pozitivnom energijom. Ovim koncertom Marko je još jednom dokazao zašto je jedan od najcjenjenijih izvođača na domaćoj sceni, pruživši nezaboravan glazbeni doživljaj u idiličnom okruženju Koločepa.

Vrhunsku à la carte ponudu restorana na jednoj od najčarobnijih lokacija na Jadranu, Villa Rose predstavila je krajem lipnja jedinstvenim događanjem pod nazivom 'Lito na pjatu'. Gostima je tada ekskluzivno kuhao jedan od renomiranih domaćih chefova, Ivan Pažanin.

'Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku ugostiti sve naše posjetitelje na koncertu Marka Škugora u jedinstvenom ambijentu Ville Rose. Voljeli bismo istaknuti da je ovo bio tek prvi dio ljetnog programa koji je usmjeren prema domaćoj publici i da je ispred nas još jedan veliki glazbeni koncert Đanija Stipaničeva i klape Ragusavecchia, kao i zanimljiva eno-gastronomska događanja tijekom cijelog ljeta. U suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika, organizacija ovih događanja ima za cilj promociju otoka Koločepa, te bismo im se ovim putem također htjeli zahvaliti', poručio je voditelj restorana Ville Rose, Ante Jurčić.

Villa Rose skriveni je biser na idiličnom otoku Koločepu, udaljen svega 11 kilometara od centra jadranskog dragulja - Dubrovnika. Predstavljajući spoj luksuza, elegancije i prirodnih ljepota, Villa Rose nudi nezaboravno iskustvo za sve goste koji traže mirno mjesto za opuštanje. Okružena bujnom mediteranskom vegetacijom i kristalno čistim morem, Villa Rose pruža savršen bijeg od užurbane svakodnevice, kombinirajući stogodišnji tradicionalni šarm i modernu udobnost.

Gosti sada mogu uživati u vrhunskoj à la carte gastronomiji Villa Rose restorana i lounge bara, bilo da se radi o opuštenom ručku uz more ili romantičnoj večeri pod zvijezdama. Uz pomoć aplikacije Open Table, gosti u svakom trenutku mogu provjeriti raspoloživost i rezervirati svoje mjesto za kulinarski doživljaj koji će pamtiti uz jedan od najljepših morskih pogleda.

Ova hedonistička destinacija za sva osjetila savršena je i za organizaciju raznih privatnih i poslovnih događanja. Villa Rose nudi jedinstvenu i nezaboravnu lokaciju za vjenčanja, uz pružanje profesionalne usluge, što su prepoznali brojni domaći i strani gosti koji je rado biraju za svoj dan iz snova koji će pamtiti zauvijek.

Restoran i lounge bar Villa Rose jedan je od dva restoranska objekta u sklopu TUI BLUE Kalamota Island Resorta. TUI BLUE dio je prepoznatljivog globalnog brenda TUI Hotels & Resorts (TUI Grupa) koji u svom impresivnom portfelju ima više od 90 hotela diljem svijeta.