nove informacije

Barmen otkrio detalje: Posluživao je Justina Timberlakea prije uhićenja

25.06.2024 u 14:33

Bionic
Reading

Samo nekoliko dana otkako je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, slavni pjevač je nastavio s turnejom 'The Forget Tomorrow' koncertom u Chicagu. U međuvremenu je barmen koji ga je posluživao one noći kada je uhapšen, razjasnio ključnu činjenicu iz glazbenikove priče

Barmen njujorškog hotela u kojem je američki pjevač boravio prije incidenta rekao je da podupire tvrdnju Justina Timberlakea da je popio samo jedno piće prije nego li je zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

I drugi zaposlenik se složio: 'Ako je pio više, to nije bilo ovdje.' Justinov odvjetnik rekao je da će poznati pjevač 'imati puno toga za reći' kada bude pravo vrijeme. U policijskom izviješću, koje kruži medijima, Timberlake je doslovno izjavio: 'Popio sam martini i pratio prijatelje kući.' Policajci tvrde da je Timberlake imao staklene oči i osjetili miris alkohola u njegovu dahu. Navodno je imao usporen govor i bio nesiguran.

Kako donosi New York Post, netko je u hotelu pozvao policiju dok se pjevač spremao otići u strahu da će sjesti za volan.

ODLUČILA JE IGNORIRATI SVE

Jessica Biel snimljena u javnosti prvi put od uhićenja Justina Timberlakea

Pogledaj galeriju

Pjevač bi se trebao pojaviti pred sudom 26. srpnja. Tamo će se odlučiti kako dalje postupati u slučaju. Ovaj incident dolazi u lošem trenutku za Timberlakea, koji se nedavno vratio na scenu nakon nekoliko godina pauze. Mnogi smatraju da abi mu afera mogla naštetiti.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević
sve osim nogometa

Učitavanje...