bliska prijateljica

Otkriveno u čijem je društvu Justin Timberlake bio kada je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju

07.10.2024 u 17:17

Bionic
Reading

Otkako je u lipnju ove godine Justin Timberlake uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola, svako malo se pojave neki novi detalji iz te sporne večeri. Sada je pak otkriveno s kim je Justin te večeri bio u društvu

Sve se više razotkriva što se događalo u večeri kada je Justin Timberlake uhićen zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Kako navodi Page Six, Justin Timberlake te je večeri vani s prijateljicom, slavnom dekoratericom interijera Estee Stanley. Ona je pak njegova bivša poslovna partnerica i bivša stilistica njegove supruge Jessice Biel.

Uhićen zbog vožnje pod djelovanjem alkohola

Timberlake je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju u Sag Harboru sredinom lipnja nakon što je napustio The American Hotel, gdje je navodno popio jedan martini. Sada pak Page Six otkriva da se Justin te večeri družio s dizajnericom interijera Estee Stanley i njezinim suprugom, producentom Byranom Furstom.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Bliski prijatelji

Inače, Stanley je prethodno stilizirala stajlinge za Jessicu Biel, ali i druge zvijezde s A-liste kao što su Demi Moore, Brad Pitt i Penelope Cruz za događaje na crvenom tepihu, a Justin i njegova supruga Jessica Biel s njom su još uvijek bliski prijatelji.

Uz to, Estee Stanley čak je organizirala i njihove zaruke u svom domu u Los Angelesu 2012. godine. Osim po zvanju stilistice, Estee također poznata dekoraterka interijera, te je radila na domovima Mary Kate i Ashley Olsen, Patricka Dempseyja, Lea Michele te Justina Timberlakea i Jessice Biel. A godine 2012. s Timberlakeom je pokrenula liniju proizvoda za dom pod nazivom HomeMint.

Godine 2016. Staley i Biel, zajedno s osnivačem Greenleafa Jonom Rollom, otvorili su restoran za djecu u Los Angelesu pod nazivom Au Fudge, koji je zatvoren 2018. Tada je čak Timberlakea i Jessicu nazvala 'praktički svojom obitelji'.

  • +6
Justin Timberlake Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Svjetska turneja u opasnosti

Inače, Timberlake je u noći kad je uhićen nije stao na znak stop i zaustavio ga je policajac, kojemu je ispod glasa rekao: 'Ovo će mi upropastiti turneju.' A mladi policajac, koji ga nije prepoznao na prvu, pjevača je upitao 'koju turneju?'. Tada je on je odgovorio: 'Svjetsku turneju.'

Kako navodi Page Six, Stanley i njezin muž večerali s Timberlakeom te večeri te su bili s njim u hotelu American.

Priznao krivnju

Prema izvješćima, neidentificirani prijatelji pjevača pratili su njegov automobil i bili na mjestu događaja pokušavajući uvjeriti policajce da ga puste. Izvori su za TMZ rekli da je žena pitala policajce: 'Hoćete li uhititi Justina Timberlakea?' i ponudila da ga odveze kući. Tada joj je dopušteno da odveze Timberlakeov unajmljeni automobil natrag do svoje kuće nakon što je uhićen, iako je navodno i ona pila.

Inače, u rujnu se Timberlake, koji je odbio alkotest, izjasnio krivim te je dobo manju kaznu za vožnju u alkoholiziranom stanju te mu je naređeno da plati kaznu od 500 dolara uz dodatnu naknadu od 260 dolara, da objavi javnu objavu i odradi 25 sati društveno korisnog rada.