TYRESE GIBSON

Zvijezda 'Brzih i žestokih' uhićena zbog neplaćanja alimentacije

09.09.2024 u 23:08

Bionic
Reading

Zbog neplaćanja alimentacije bivšoj supruzi Samanthi Lee, poznati američki glumac i pjevač uhićen je ovog ponedjeljka

Tyrese Gibson, zvijezda filmske franšize 'Brzi i žestoki' javio se pred sucem Kevinom Farmerom na sudu u Georgiji, zbog trajne borbe oko plaćanja alimentacije.

Proglašen krivim zbog nepoštivanja suda

Prema napisima američkog TMZ-a, sudac je navodno bio frustriran što je Gibson odbijao plaćati alimentaciju za petogodišnju kći Sorayu u iznosu od 10 tisuća dolara mjesečno, koliko mu je određeno prošlog travnja. Zbog neplaćanja, sudac je Gibsona proglasio krivim.

Zatvorsku kaznu Gibson može izbjeći ako plati 73.000 dolara, uključujući 7.500 dolara za odvjetničke troškove svoje bivše supruge.

Tijekom vikenda, Gibson je upozorio obožavatelje da bi mogao biti uhićen tijekom rasprave o alimentaciji te optužio suca Farmera i pravni tim svoje bivše supruge za suradnju protiv njega u danas izbrisanoj objavi na Instagramu.

Gibson i Lee vjenčali su se 2017. godine, a kćer Sorayu dočekali su u listopadu 2018. Dvije godine kasnije par je objavio da se razvode. S bivšom suprugom Normom Mitchell, Gibson također ima 17-godišnju kći Shaylu, a s Normom je bio u braku od 2007. do 2009. godine.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević