‘SAMO JEDAN MARTINI‘

Justin Timberlake već neko vrijeme ima problem s alkoholom: 'Svi već godinama znaju za to'

19.06.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Američki pjevač uhićen je i trenutačno čeka izlazak pred suca istrage no mnoge njegovo uhićenje nije ni najmanje iznenadilo budući da navodno već dulje vrijeme ima problem s pićem

'Nije tajna. Svi znaju za taj problem', tvrdi glazbeni insajder za Page Six koji je još prije dvije godine bio upućen u tu kobnu situaciju i stanje poj zvijezde. 'Ima pravi problem s pićem, puši i puno 'trave', a taj veliki problem s alkoholom skriva već godinama', dodao je.

Drugi izvor, međutim navodi da Timberlake neko vrijeme nije pio, prije nego što je uhićen u utorak, a čak je i izgubio nekoliko kilograma i živio zdravijim stilom života. Kako ističe, prestao je konzumirati alkohol taman prije svoje svjetske turneje 'Forget Tomorrow' koja je počela u travnju ove godine.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Kako navode strani mediji, Timberlakea je policija zaustavila zbog prometnog prekršaja. Osim vožnje u alkoholiziranom stanju, nije poštivao prometne znakove i nije ostao u svojoj traci. Policiji je kroz ispitivanje naglašavao da je popio 'samo jedan Martini'.Suđenje je zakazano za 26. srpnja, a on još uvijek planira održati svoja dva nastupa ovoga tjedna u Chicagu u sklopu svoje turneje koja je započela u travnju.

ne vidimo ih često

Justin Timberlake i Jessica Biel u rijetkom romantičnom izlasku u New Yorku

Pogledaj galeriju

Internetom kruži i fotografija poznatog glazbenika nakon uhićenja, točnije, iz policijske postaje, na kojoj je evidentno kako je pod utjecajem alkohola.