nakon ponoći

Cure detalji uhićenja Justina Timberlakea: Odbio je alkotest

18.06.2024 u 19:41

Bionic
Reading

Justin Timberlake uhićen je u utorak navečer nešto nakon ponoći zbog vožnje u pijanom stanju. Iako su njegovi prijatelji vikali policajcima da ga puste i ostave na miru, popularni je glazbenik tek prije nekoliko sati pušten iz pritvora

Svijetom je glasno odjeknula vijest o uhićenju glazbenika Justina Timberlakea nakon što je vozio u pijanom stanju na Long Islandu u New Yorku. 43- godišnji glazbenik prije nekoliko je sati izašao iz pritvora, a počeli su i curiti podaci o nemilom događaju.

Najvažnije je napomenuti da nitko nije ozlijeđen, a mnoge će nasmijati činjenica da ga je priveo policajac koji nije ni znao da je riječ o svjetski poznatom glazbeniku.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Iako je bio jedna od najvećih glazbenih zvijezda, dani njegove svjetske popularnosti očito su prošli, o čemu svjedoči i ovaj događaj.

'Nije prepoznao ni njega ni njegovo ime', rekao je izvor za PageSix, dodavši da je policajac mlad i da nikad nije čuo za desetostrukog dobitnika Grammyja.

Kad ga je zaustavio, Justin Timberlake odbio je podvrgnuti se alkotestu, a izvor tvrdi da su policajci već u hotelu American, u kojem je glazbenik večerao, vidjeli da će Timberlake i njegovi prijatelji pripiti sjesti za volan. Nakon što je Timberlake napustio restoran, policajci su ga zaustavili zbog prometnog prekršaja.

43-godišnji Timberlake priveden je malo nakon ponoći i optužen za vožnju u pijanom stanju i još dva prometna prekršaja: nezaustavljanje na znak stop i nedržanje u ispravnoj traci.

Uz Timberlakea je slavni odvjetnik Eddie Burke Jr., a nije morao platiti jamčevinu da bi bio pušten iz policijskog pritvora, no vrlo je vjerojatno da će incident rezultirati pravnim posljedicama.

stajliš par

Modno usklađeni Justin Timberlake i Jessica Biel dominirali na premijeri filma

Pogledaj galeriju