NEUMORNI ZAVODNIK

Ben Affleck ima novu djevojku: Ovoga puta zavela ga je 24 godine mlađa manekenka

21.08.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Holivudski glumac prošlo je ljeto prohodao s poznatom producenticom Lindsay Shookus, koja mu je navodno bila ljubavnica još dok je bio u braku s Jennifer Garner. No izgleda kako ta ljubav nije dugo trajala jer Ben Affleck sada ljubi mlađahnu manekenku Shaunu Sexton

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca nakon problema s ovisnošću i razvoda braka s Jennifer Garner vraća se na ljubavnu scenu u maniri pravog zavodnika.

Samo tri mjeseca nakon razvoda od Garner, s kojom je proveo dugih deset godina i dobio troje djece, Affleck je sreću pronašao u zagrljaju njujorške producentice Lindsay Shookus, za koju se šuškalo da mu je bila ljubavnica i mnogo ranije.

  • +2
Lindsay Shookus i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumac se zbog Shookus čak preselio na Zapadnu obalu i potpuno joj se posvetio, a izgledao je i vrlo odlučan u svojoj borbi protiv alkoholizma, o kojem je otvoreno progovorio nakon raspada dugogodišnjeg braka.

  • +6
Ben Affleck i Jennifer Garner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No izgleda kako nova ljubav nije bila dugog vijeka jer je 46-godišnjak uhvaćen s mlađahnom manekenkom.

  • +3
Shauna Sexton, nova djevojka Bena Afflecka Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Paparazzi fotografije dokazuju kako su Affleck i 22-godišnja Shauna Sexton posljednjih nekoliko dana nerazdvojni. Mlada ljepotica, koja bi mu po godinama mogla biti i kći, ne krije osmijeh s lica. Zadovoljan je, čini se, i slavni glumac, a seksi fotografije njegove nove odabranice jasno pokazuju čime ga je uspjela osvojiti.