u novom domu

Ben Affleck oslonac je pronašao u bivšoj supruzi Jennifer Garner

20.05.2024 u 16:45

Bionic
Reading

Svaki brak nosi svoje probleme, a jesu li problemi Bena Afflecka i Jennifer Lopez dovoljni za prekid vidjet ćemo u narednim danima. Affleck je u posljednjih nekoliko dana snimljen i sa i bez prstena, a Jennifer Garner ponovno je uz njega

Glasine o razdvajanju Bena Afflecka i Jennifer Lopez uzbudile su javnost. Tek je nekoliko mjeseci prošlo od novoga albuma koji je glazbenica posvetila svojoj ljubavi iz mladosti, a sada se čini da je već stigao kraj bajci u kojoj glavnu ulogu imaju Affleck i Lopez.

'Jen i Ben imaju problema u braku. Sve je počelo prije nekoliko mjeseci, kada je Jen počela uzimati sve više poslova, ali i započela s pripremama za svoju turneju. Trenutno se nalaze na sasvim različitim životnim stranicama', tvrdi dobro upućen izvor nakon što je otkriveno da je glumac napustio ljubavno gnijezdo.

Glumac je skinuo vjenčani prsten, preselio se te sada prolazi kroz još jednu rastavu, a rame za plakanje upravo je pronašao u svojoj bivšoj supruzi Jennifer Garner s kojom je i dalje u dobrim odnosima te dijele skrbništvo nad njihovo troje djece.

Koliko su dobri odnosi bivših supružnika pokazuje i činjenica da Garner s kojom se razveo nakon 13 godina braka već ima i pristupnu šifru njegovog novog doma u četvrti Brentwood u Los Angelesu.

Kako prenose strani mediji, Garner je viđena kako se naginje iz svog automobila na Benovom prilazu kako bi unijela pristupnu šifru, a u automobilu koji je vozila nisu bila njihova zajednička djeca.

obiteljska drama

Posljednji susret Jennifer Lopez i Bena Afflecka: Namrgođene face i napetost u zraku

Pogledaj galeriju