MAMA I POL

Bezbrižni trenuci Anje Alavanje Romac s obitelji

30.07.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Pozornost je privukla još 2003. godine u prvom reality showu u Hrvatskoj, nakon kojeg je počela graditi voditeljsku karijeru. A gledatelji je već nekoliko sezona gledaju na Novoj TV u emisiji 'Zdravlje na kvadrat'. Trenutno se nalazi na odmoru sa svojom obitelji, a Anja Alavanja Romac na propušta pokazati kako izgledaju njezini ljetni dani

Voditeljica redovito snima pregršt obiteljskih fotografija i pravi arhivu lijepih sjećanja sa svakog putovanja, a svoje sretne trenutke dijeli i sa pratiteljima na društvenim mrežama. S najnovijima je Anja Alavanja Romac otkrila dijelić ovoljetne idile, usput je pokazala još jedan od svojih kupaćih kostima te opisala anegdotu o starijem sinu Jakovu.

'Moj sedmogodišnjak je u fazi čitanja i prepričavanja viceva. Jedan od aseva iz rukava mu je 'Što je muha bez uha? M. Ne znam je li mi baš taj ispričao u trenutku nastajanja fotke, ali je ziher bio neki od uspješnica', prepričala je Anja u svom prepoznatljivom, duhovitom stilu.

Osim Jakova, lijepa voditeljica je mama 3-godišnjeg sina Ivora.

'Nisam na čisto ni s objavljivanjem djece na društvenim mrežama. Puno razmišljam o tome, ali nisam sama sa sobom donijela konsenzus. Tako da sam to svela na minimum', izjavila je ranije.

  • +5
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL