LIJEPE VIJESTI

Bivši nogometaš Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica dobili kćer; objava na Instagramu otkrila i jedan zanimljiv detalj

18.02.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Iako o svom privatnom životu niti jedno od njih ne želi pričati, službeni profil Miss Universe Hrvatske na Instagramu, otkrio je kako su Ivana Mišura i bivši nogometaš Goran Vlaović postali sretni roditelji

'Čestitamo bivšoj Miss Universe Hrvatske Ivani Mišuri i njezinom zaručniku na djevojčici koja je stigla na ovaj svijet', stoji u javnoj objavi na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske sretna vijest.

Malena djevojčica prvo je dijete za 32-godišnju Ivanu Mišuru, dok 17 godina stariji, bivši nogometaš Goran Vlaović, ima već iskustva s mijenjanjem pelena i noćnim buđenjima, budući da iz bivšeg braka sa Milanom Vlaović ima sinove Stjepana i Marija i kćer Niku.

Par je u vezi od 2018. godine, a čini se da su se, uoči rođenja kćerkice, odlučili na novi korak u vezi - zaruke. To je otkrila upravo čestitka na Instagramu.

Milana i Goran Vlaović u braku s u bili čak 18 godina, a razveli su se 2011. godine, dok je Ivana Mišura prije veze s bivšim nogometašem bila u vezi s mladim glumcem Lujom Kunčevićem.

  • +4
Ivana Mišura Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL