UVIJEK ZANIMLJIVA GLUMICA

Bojana Gregorić Vejzović: 'Tolerancija na različitosti više je nego važna u našem društvu'

12.01.2020 u 19:23

Bionic
Reading

Početak ove godine za popularnu zagrebačku umjetnicu krenuo je u slavljeničkom ozračju. Ona i njezin suprug Enes Vejzović obilježili su 14 godina braka, odradila je gostovanje u seriji 'Lud, zbunjen, normalan', a uz stalne angažmane u više predstava, priprema i novu. Uz to je aktivno sudjeluje u promoviranju dječjih prava, te u prikupljanju donacija za UNICEF-ove projekte

Osim po sjajnim glumačkim ostvarenjima Bojana Gregorić Vejzović redovito plijeni pažnju vitkom i atraktivnom figurom, a pozitivni komentari koje dobiva na društvenim mrežama puno joj znače.

'Zahvalna sam, ali kao glumici više mi znači kada pročitam divne komentare za moje predstave i uloge koje su se dojmile mojim 'mrežnim' prijateljima. Veseli me kada ih mogu darivati, zgodna je ta komunikacija gdje možeš vidjeti što ljude zanima i dovodi ih u kazalište ili pak veseli na malim ekranima', izjavila je za Avaz.

Od 2020. godine glumica nema velika očekivanja i želje za sebe, osim više pažnje za one najugroženije.

'Neka je zdravlja, a ostalo će se već nekako posložiti. Trenutno su mi u fokusu UNICEF akcije 'Svako dijete treba obitelj' i 'Stop nasilju među djecom', koje se moraju u jačem obimu aktivirati, jer život bez nasilja uči se od malih nogu. Tolerancija na različitosti više je nego važna u našem društvu', poručuje Bojana.

Pričala je i o svojoj mami, glumačkoj divi Božidarka Frajt.

'Boža je odlično. Uživa u miru van medijske buke. Zapravo najbolja zabava joj je, kako sama kaže, kad čuva povremeno unuke. Sada su naša djeca veća pa lako svoju nonu pridobiju, kada nema Enesa i mene doma, da naprave sve suprotno od onoga kako smo se dogovorili. Boža ih opravdava i brani, jer naravno, oni su najbolji unuci na svijetu. Tipično za bake zar ne', ispričala je rekla je Bojana.