SASHA SCHREIBER

Bolju pratnju na crvenom tepihu nije mogla poželjeti: Naomi Watts u najdražem društvu

04.10.2024 u 16:28

Bionic
Reading

Na 62. filmskom festivalu u New Yorku svoju premijeru dočekala je i glumica Naomi Watts, koja je tamo predstavila svoj novi film 'The Friend'. Na crvenom tepihu lijepa Naomi imala je i najbolju pratnju, svog najstarijeg sina, 17-godišnjeg Alexandera Sashu Schreibera

Držeći za ruku naočitog mladića u crnom odijelu, Naomi Watts ponosno je stala na crveni tepih 62. filmskog festivala u New Yorku, gdje je premijerno prikazan njezin novi film 'The Friend'. Njezin ponos i ne treba čuditi kada je za ruku držala svog najstarijeg sina, 17-godišnjeg Alexandera Sashu Schreibera.

Ovaj srednjoškolac odavno više nije 'njezina najstarija beba', a u prilog, osim godina, govori i njegova visina od 190 centimetara, budući da je odavno prerastao svoju 56-godišnju majku s njezinih 165 centimetara. Nisu joj pomogle ni štikle na visoku petu, budući da je Sasha i dalje bio za glavu viši od mame.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Modno usklađeni

Majka i sin modno su se i uskladili - ona je zablistala u upečatljivoj kreaciji modne kuće Schiaparelli, sa mrežastim korzetnim topom i voluminoznom suknjom od crne kože u donjem dijelu. Kao šećer na kraju tu su bile i blještave naušnice po uzoru na ključanicu, dok je cjelokupan stajling zaokružila parom klasičnih salonki u špic.

Sasha je s druge strane odabrao jednostavno crno odijelo ispod kojeg je imao jednostavni crni T-shirt, ne želeći se pretjerano isticati pored slavne mame.

  • +2
Naomi Watts i Sasha Schreiber Izvor: Profimedia / Autor: RW / imago stock&people / Profimedia

Sina Sashu Naomi je dobila u braku s glumcem Lievom Schreiberom, a osim njega zajedno imaju i 15-godišnju Kai. Njih dvoje zajedno su proveli 11 godina, a svatko svojim putem krenuo je 2016. godine. Naomi Watts danas je u sretnom braku s drugim glumcem, Billyjem Crudupom.