kao benjamin button

Brad Pitt izgleda mlađi no ikad: Jesu li to samo dobri geni ili je njegova dobro čuvana tajna otkrivena?

26.01.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Brad Pitt miljenik je brojnih žena koje su već desetljećima zaljubljene u njegove plave oči. Kao najljepšeg ističu ga i neki muškarci, no čini se da popularni glumac u svoj izgled itekako ulaže... Tajnu njegovog izgleda na društvenim je mrežama otkrio jedan doktor koji tvrdi da se Pitt ne može braniti onom starom 'imam dobru genetiku'

Pati li Brad Pitt od istog stanja kao i Benjamin Button? Podsjetimo, Benjamin Button rođen je kao starac koji je s godinama izgledao sve mlađe i mlađe... Brad Pitt nije rođen kao starac, ali s godinama uistinu izgleda kao da se polako vraća u mladost. I dok su brojne holivudske dame prigrlile bore i starenje, je li moguće da je Brad Pitt ipak u strahu od istog?

Da Brad Pitt izgleda sve mlađe primijetili su svi njegovi obožavatelji, ali i korisnici društvenih mreža koji često s povećalom prate poznate i svaki njihov novi potez.

Najnovije fotografije Brada Pitta koji snima svoj novi film na Floridi potaknule su svijet na razmišljanje kako je moguće izgledati tako mladoliko u 60-ima, a jedan je liječnik na Instagramu otkrio Pittovu tajnu priloživši fotografije kao dokazni materijal.

Prema njegovom stručnom mišljenju, tajna je u popularnom faceliftingu.

Na Instagramu proslavljeni liječnik i vlasnik privatne klinike vjeruje da je Brad potajno bio na operaciji, koja može stajati više od 100.000 funti.

'Prije četiri godine 2020. možete vidjeti da pokazuje normalne znakove starenja. Duboke statične bore, gubitak volumena oko očiju i središnjeg dijela lica te nešto opuštene kože donjeg dijela lica', započeo je doktor komentirajući Pittovu fotografiju s dodjele Oscara.

'Prošle godine na Wimbledonu se primijetila njegova transformacija. Pogledajte promjenu na njegovom licu i kako izgleda mlađe kad ga vidite sa strane u profilu. Možete vidjeti da je promjena u konturi donjeg dijela lica stvarno impresivna i možete reći da je to povezano s podizanjem lica gledajući ovaj ožiljak', objasnio je u objavi na Instagramu.

SVE ZBOG ĐOKOVIĆA

Kraljevska loža na Wimbledonu prepuna svjetskih faca, a stigao je i - Brad Pitt!

Pogledaj galeriju

'Gotovo se vratio u prošlost kako mu je lice izgledalo ranih 2000-ih što je također ironično jer je glumio Benjamina Buttona. Tri su godine razlike između ovih fotografija i očito se vide promjene oko sredine i donjeg dijela lica. Mislim da izgleda ozbiljno dobro za ovu transformaciju, to je izvrstan primjer dobro obavljene operacije', zaključio je američki doktor.

Pitt je već ranije otkrio da vodi računa o svom licu, što je pokupio od svoje bivše djevojke Gwyneth Paltrow koja ga je naučila ponešto o skincare-u. Međutim, je li ovaj 60-godišnjak ipak pokleknuo pod pritiskom javnosti ili se pokušao naizgled približiti godinama svoje 32-godišnje djevojke Ines De Ramon? Ako je, hoće li uskoro njegovog kirurga posjetiti i njegov kolega Di Caprio?

NITKO IM NE BI DAO

U 2024. ove će se svjetske face pridružiti društvu 60+; među njima je i Keanu Reeves

Pogledaj galeriju