s prijateljima

Bruce Willis prvi put u javnosti nakon nove dijagnoze

03.03.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Pred obitelji i prijateljima poznatog glumca teško je razdoblje. Nakon sretnih vijesti o trudnoći kćeri, obitelj je zaprimila vijest kako Bruce boluje od frontotemporalne demencije. Njegova majka rekla je da glumac reagira pomalo agresivno i da ne zna može li se s njim normalno razgovarati, a njegovi prijatelji iskoristili su dan da s glumcem odu u šetnju

Bruce Willis prvi je put viđen nakon što je njegova obitelj podijelila vijest kako je glumac dobio novu dijagnozu, čija je ozbiljnost i zahtjevnost rastužila mnoge. O lošem stanju progovorile su najvažnije žene njegovog života, supruga, majka i kćeri.

Glumac je proveo dan družeći se s prijateljima u Kaliforniji, odjeven u ležernu kombinaciju: plavu majicu, crne hlače te sivu kapu. S prijateljima je uzeo kavu za van te nastavio šetnju.

Ovo druženje odvilo se dva tjedna nakon što je njegova obitelj objavila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, koja može uzrokovati usporeno kretanje, ukočenost, probleme s ravnotežom i promjene u ponašanju ili jeziku.

Njegova majka Marlene otkrila je kako je stanje glumca znatno lošije nego prije te da je Bruce spor pri komunikaciji i uvijek reagira blago agresivno. Najteže joj pada što nije sigurna može li ju sin uopće prepoznati, s obzirom da su šanse za normalan razgovor gotovo nepostojeće.

Njegova supruga Emma Hemin Willis obratila se specijalistima koje je odlučila kontaktirati kako bi bolje shvatila suprugovo stanje, ali i iskoristila situaciju za podizanje svijesti o ovoj bolesti o kojoj mnogi znaju vrlo malo. 

  • +7
Bruce Willis i Emma Heming Willis Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia