SRETNI I ZALJUBLJENI

Budući jordanski kralj selfijem s lijepom princezom obilježio prvih mjesec dana braka

05.07.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Povodom Kurban-bajrama, novopečeni jordanski kraljevski par, princ Hussein i princeza Rajwa, oglasili su se na službenom Instagram profilu budućeg kralja

Prije samo četiri dana princeza Rajwa i princ Hussein obilježili su prvih mjesec dana braka, ali i važan dan za sve pripadnike muslimanske vjeroispovijesti - Kurban-bajram. Tim povodom sve svoje štovatelje 'počastili' su sa selfijem na kojem se jasno vidi koliko su sretni i zaljubljeni.

29-godišnji princ Hussein sjedi spuštenih ruku i gleda nasmijan prema kameri dok se njegova vršnjakinja, princeza Rajwa, odjevena u bijelo-ružičastu košulju sa uzorkom ispod koje ima bijelu majicu, lagano naslonila nasmijana na supruga i okinula selfie kojeg je u kratkom roku lajkalo više od milijun ljudi.

Uz selfie poželjeli su sve najbolje svim muslimanima koji slave Kurban-bajram: 'U ime Rajwe, ali i svoje osobno, Adha mubarak vama i vašim obiteljima', napisao je budući jordanski kralj i to na engleskom, ali i arapskom.

Inače, Hussein i Rajwa vjenčali su se na bajkovitoj ceremoniji održanoj 1. lipnja u Ammanu i to na tradicionalnoj muslimanskoj ceremoniji u palači Zahran, na istom mjestu gdje su se 1993. vjenčali njegovi roditelji, kraljica Rania i kralj Abdullah II.

pristigli iz cijelog svijeta

Kraljice i princeze: Pogledajte tko je bio na spektakularnom vjenčanju jordanskog princa

Pogledaj galeriju

S novopečenim mladencima slavilo je 1700 gostiju, među kojima su bili i članovi europskih kraljevskih obitelji - od princa Williama i Kate Middleton, preko danskog kraljevskog para, princa Frederika i princeze Mary, kao i španjolskog kralja Felipea VI i kraljice Letizije. Odmah nakon ceremonije objavljeno je kako je udajom Rajwa dobila i službeni naziv - princeze.