molim?

Čak 20 dana proveo je na rubu života i smrti: Jamie Foxx za sve navodno optužuje Diddyja

25.10.2024 u 09:36

Bionic
Reading

Sean Combs, u javnosti poznatiji kao P Diddy, trenutno čeka suđenje, a na njegovo ime samo pristižu nove tužbe koje razotkrivaju kako funkcionira glazbeni svijet u Americi. Naime, optužuje ga se za silovanje, drogiranje, sodomiziranje i prijetnje ubojstvom navodnim žrtvama, a optužbama se sada pridružio i Jamie Foxx

Da, čini se da je P Diddy odgovor na sva pitanja koja smo imali... Ambiciozan glumac Jamie Foxx godine 2023. bacio se u produkciju filma, sve je bilo na vrhuncu, a onda je sve stalo. Razlog stajanja filma bila je nagla hospitalizacija Foxxa, a za sve se krivilo Cameron Diaz i njezin karakter. Međutim, čini se da je glumica posve nevina u cijeloj priči, dapače... S pričom nije ni povezana!

O tome što se dogodilo i zašto je završio u bolnici, Jamie Foxx sve ovo vrijeme nije htio pričati te je sve bilo vrlo misteriozno, a onda je rekao: 'Počelo je s teškom glavoboljom. Zatražio sam tablete protiv bolova i sljedeće što znam, probudio sam se gotovo tri tjedna kasnije ne sjećajući se ničega što se događalo. Nisam bio pri svijesti 20 dana.'

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Jamie Foxx optužuje P Diddyja

Za dvadeset dana nesvjestice i plesa na rubu života i smrti popularni 56-godišnjak navodno optužuje Diddyja, a svoje je optužbe iznio snimajući Netflixov specijal 'What Had Happened Was'.

Naime, strani mediji prenose kako je sam glumac otkrio da je njegovo stanje prouzročio reper i producent kojeg se sada optužuje za raznorazna kriminalna djela, a u nadolazećem ćemo vremenu saznati hoće li mu se suditi i za ovo.

Trojica očevidaca koji su proveli vrijeme s Foxxom na setu tvrde da je Foxx rekao da je Diddy odgovoran za ono što mu se dogodilo. I ne samo to, već i da je otkrio da je upravo on taj koji je pozvao FBI u Diddyjevu kuću i krenuo otpetljavati to klupko kriminala koje se godinama odvijalo te prolazilo ispod radara. Iako se čini kao da su baš svi znali što se događa iza zatvorenih vrata te vile smještene nedaleko od Hefnerove oaze.

  • +14
Vjenčanje Corrine Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Dsanchez / CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tvrdnjama u prilog ide i činjenica da je nedavno o svemu progovorio i slavni zaštitar Big Homie .CC koji je hrabro izjavio: 'Znam da je Combs otrovao Jamieja Foxxa, a Jamie Foxx ga je prijavio FBI-u zbog toga... Jamie Foxx je prijavio ovog čovjeka FBI-u zbog ovoga.'

Uz to, objasnio je da se njegove tvrdnje temelje na tome što je čuo kako Foxx prepričava priču.

I nisu oni jedini koji su čuli izjave popularnog glumca jer ih je čuo i videograf Choke No Joke. Čuvši priznanje Jamieja Foxxa, videograf je otkrio kako ne misli da se glumac šalio, već da je skupio hrabrosti da progovori što se zapravo dogodilo.

Izvor blizak Diddyju tvrdi da ove slutnje nisu istinite, točnije da P Diddy (Sean Combs) nije kriv za hospitalizaciju glumca.