tom parker bowles

Camillin sin otkrio istinu o ljubavi kralja Charlesa i kraljice Camille

20.04.2023 u 17:17

Bionic
Reading

Pred Camillom je velik izazov: u sedmom desetljeću postat će kraljica Velike Britanije uz svojeg supruga kralja Charlesa III. Želju za tim izrazila je i kraljica Elizabeta II, a Camillin sin je otkrio kako se njegova majka nosi sa stresnim pripremama

Iako je prvo predstavljena u negativnom svjetlu kada je princeza Diana otkrila da su se u njezinom braku nalazile tri osobe, Camilla Parker Bowles godinama je radila na svom imidžu dobroćudne gospođe koju su vodile iskrene emocije prema Charlesu, princu i prvom u redu nasljeđivanja vlasti u Velikoj Britaniji. Camillin sin Tom Parker Bowles otkrio je istinu o svojoj majci koja se vrijedno sprema za krunidbu početkom svibnja.

Tom Parker Bowles gostujući u podcastu 'The News Agents' osvrnuo se na Harryjeve optužbe: 'Mislim da se promjena događa, ali nije me briga što tko kaže - ovo nije bila nikakva vrsta igre... Udala se za osobu koju je voljela i evo što se dogodilo.'

Ova izjava pokazuje da je Camillin 48-godišnji sin u svemu uz nju te da osjeća potrebu obraniti majku od negativnih komentara javnosti i princa Harryja koji je u svojim memoarima 'Spare' rekao da je Camilla opasna te spremna činiti različite stvari kako bi o sebi kreirala pozitivno mišljenje, aludirajući da surađuje s medijima koji o njoj kreiraju mišljenje javnosti.

Camilla i Charles su se upoznali 1970. godine preko zajedničke prijateljice, no na zakonitu ljubav čekali su dugi niz godina. Princ od Walesa oženio je princezu Dianu, a Camilla se udala za vojnog časnika Andrewa Parkera Bowlesa, ali na kraju su završili zajedno. Vjenčali su se 9. travnja 2005. godine, a sada će postati kralj i kraljica.

Ipak, pred 75-godišnjom Britankom velik je izazov s obzirom na funkciju na koju dolazi u sedmom desetljeću života. Tom je otkrio i da bi svatko osjećao nelagodu i zabrinutost tijekom priprema za svečanu krunidbu koja ima tako važno povijesno značenje.

  • +11
Kraljica Camilla Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA/ GUIBBAUD-MOUSSE-NEBINGER-ORBAN / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

'Ona ima 75 godina, ali znate, teško je to učiniti. Ali nikada se nije žalila', rekao je Camillin sin.

Tomov 13-godišnji sin, Freddy, kojeg dijeli sa svojom bivšom suprugom Sarom Buys, dobio je jednu od glavnih uloga na krunidbi svoje bake Camille, a događaju će prisustvovati i Camillini unuci blizanci, Gus i Louis Lopes.

  • +14
Camilla Parker kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia