S NJIMA NIKAD DOSADNO

Čestitka kraljevske obitelji ponovno je zakomplicirala sve - s fotografije 'izrezali' Meghan

16.09.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Iako su se ove godine držali tradicije i javno čestitali princu Harryju njegov okrugli, 40. rođendan, kraljevska obitelj ipak je svojim potezom 'piknula u osinje gnijezdo'

Kralj Charles III je putem službenog profila kraljevske obitelji na društvenim mrežama javno čestitao svom mlađem sinu, princu Harryju, njegov 40. rođendan. Fotografiju na kojoj nasmijan Harry pozira piše tek 'Čestitamo 40. rođendan vojvodi od Sussexa', a tu su istu objavu na svom Instagram Storyju podijelili i princ William i Kate Middleton.

Svojim su potezom članovi kraljevske obitelji definitivno iznenadili javnost, jer nitko nije mislio da će ovoga puta to napraviti, ponajviše zbog svega što se posljednjih godina događa na relaciji Amerika - Velika Britanija.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

No, iako su javno mu čestitali rođendan, čini se kako nisu odoljeli barem malo 'podbosti' Meghan Markle. Naime, Charles je za ovu priliku iskoristio fotografiju iz davne 2018. godine, iz doba kada je Harry još uvijek bio radni član kraljevske obitelji i kada su on i Meghan živjeli u Londonu.

Riječ je o fotografiji snimljenoj tijekom službenog posjeta Dublinu tijekom kojeg je Meghan pratila princa Harryja i nasmijana pozirala okupljenim fotografijama.

Kako stvari ne bi bile jednostavne, iako to mogu biti, osoba koja je 'odradila cijeli posao' i objavila javnu čestitku Harryju, vjerojatno instruiran od nadređenih, s fotografije je izrezao Meghan Markle.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Reakcija iz Kalifornije još nije stigla, no ne treba sumnjati da će Harry i Meghan zbog ovog poteza 'uzvratiti' onako kako najbolje znaju.