AMERIČKO OSOBLJE TVRDI

Teške optužbe na račun Meghan Markle: 'Užasna je, odrasle ljude tjera na plač, diktatorica u štiklama...'

14.09.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Čini se da priče o teškoj naravi Meghan Markle nisu samo plod zločestih britanskih tabloida i britanskog osoblja koje nije uspijevalo pronaći zajednički jezik s bivšom glumicom koja se udala u kraljevsku obitelj. Sad ju je i 'prestrašeno' američko osoblje nazvalo 'teškom vojvotkinjom' koja goni na plač odrasle ljude

Prema Hollywood Reporteru, izvor blizak paru tvrdi da Meghan Markle 'omalovažava ljude i ne prima savjete'. Također su za par rekli da loše donose odluke i često mijenjaju mišljenje. Iako je princ Harry nazvan 'vrlo, vrlo šarmantnom osobom', Meghan je 'apsolutno nemilosrdna' i 'maršira uokolo kao diktatorica u visokim petama, ljuti se i naređuje'. U cijelom tom kaosu princ Harry se sve više povlači i druži s najboljim prijateljem, unajmljenim zaštitarom Davidom Langdownom.

Mijenjaju osoblje kao na traci

Josh Kettler, konzultant iz Santa Barbare koji je služio kao šef osoblja vojvode i vojvotkinje, navodno je dao ostavku u kolovozu, i to nakon samo tri mjeseca na poslu. Tako je postao najnoviji član sve šireg 'Kluba preživjelih od Sussexa', kako su se nazvali neki bivši zaposlenici. Prije Kettlera par je napustila Toya Holness, koja je bila njihova globalna tajnica za medije do 2022., i Christine Weil Schirmer, nekadašnja direktorica komunikacija Pinteresta, koja je dala ostavku na mjesto Harryjeve i Meghanine PR voditeljice 2021. Samantha Cohen, Markleova glavna suradnica i privatna tajnica, napustila je iste godine.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Ranije je za njih radila Keleigh Thomas Morgan, partner Sunshine Sachsa koji je počela zastupati Meghan dok je još bila obična glumica dodavši Harryja na popis svojih klijenata kad su se zaručili, a zatim im pomogla uspostaviti vlastiti interne komunikacije kada se par preselio u Kaliforniju.

Priča se da ih je Morgan prestala zastupati oko 2020. jer su Sussexi prestali plaćati Sunshine Sachsu za njihove usluge, iako PR tvrtka poriče da je to bio slučaj. Ostali članovi Kluba preživjelih uključuju Catherine St-Laurent, koja je trajala dugo godine kao voditelj dobrotvorne organizacije Archewell u Sussexu; Archewell COO Mandana Dayani; voditelj sadržaja Ben Browning i šefica marketinga Fara Taylor.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Zašto su svi otišli?

Na pitanje svih pitanja odgovor je jednostavan, tvrde bivši zaposlenici. 'Svi se užasavaju Meghan', tvrdi izvor blizak paru. 'Ona omalovažava ljude, ne prima savjete. Oboje loše donose odluke, često mijenjaju mišljenje. Harry je vrlo, vrlo šarmantna osoba, uopće nije ambiciozan, ali on joj u velikoj mjeri pomaže. A ona je jednostavno užasna.'

Prije šest godina način na koji je postupala s dvoje kraljevskih pomoćnika potaknulo je Buckinghamsku palaču da istraži tadašnju princezu zbog 'nasilničkog ponašanja'. Iako rezultati istrage nikada nisu objavljeni, Markle je osudila pokušaj kao 'proračunatu kampanju blaćenja'.

No neki od članova njihovog osoblja u Americi također su ogorčeni na vojvotkinju, kojoj je sklonost bučnim napadima bijesa i ljutitim e-mailovima u 5 ujutro donijela nadimak 'Teška vojvotkinja'.

  • +5
Meghan Markle s Cartierovim nakitom u Kolumbiji Izvor: Profimedia / Autor: ˇdehoy! Agency / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Teška vojvotkinja

'Ona je apsolutno neumoljiva. Maršira uokolo poput diktatora u visokim petama, ljuti se i izdaje naredbe. Gledao sam je kako odrasle ljude dovodi do suza', kaže jedan od izvora.

Ova njihova strana u izrazitom je kontrastu s ljubaznijom, nježnijom slikom koju Markle prezentira u javnosti.

Posljednjih godina bivša princeza postala je gorljiva obožavateljica bestselera teksaške autorice samopomoći Brené Brown, koja potiče čitatelje da njeguju zahvalnost i radost u svojim životima. Dok je prošli mjesec bila na turneji po Kolumbiji s Harryjem, Markle je rekla da ju je njezin novi stav zahvalnosti doveo do 'poglavlja radosti'. 'Ako želite biti zahvalni za svoj život, morate biti zahvalni za sve njegove aspekte', rekla je.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Mario Castillo/GTRES/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

U nedavnoj epizodi svog podcasta Archetypes, Meghan je govorila o izazovima s kojima se suočila kako bi se potvrdila i prevladala svoju prirodnu rezerviranost u profesionalnim situacijama. 'Zateknem se kako se skupljam i na prstima ulazim u sobu i, ono što mi je najviše neugodno, kada izgovarate rečenicu, a intonacija se pojača, kao da je pitanje. A ti kažeš: 'O moj Bože, prestani šaputati i hodati na prstima oko toga. Samo reci što je to što ti treba. Dopušteno vam je postaviti granicu. Dopušteno vam je da budete jasni, to vas ne čini zahtjevnim. Ne otežava te, čini te jasnim', rekla je Markle.

Harryjev i Meghanin trenutni glasnogovornik odbio je komentirati ove navode za The Hollywood Reporter.