stajling s porukom

Meghan Markle često govori odjećom: Što je sad htjela poručiti?

21.08.2024 u 07:05

Bionic
Reading

Meghan Markle u Kolumbiji je predstavila niz sjajnih stajlinga, a gotovo je svaki na neki način prkosio kraljevskom protokolu odijevanja. Markle je i inače poznata kao vrlo promišljena, a ovi komadi zasigurno nisu odabrani slučajno

Nije neuobičajeno da poznati koriste svoju odjeću kako bi javnosti poručili neku poruku, a isto je svojim outfitima učinila i Meghan Markle. Putovanje u Kolumbiju bilo je savršena prilika da bivša glumica ponovno privuče pozornost, a u tome je itekako i uspjela!

Baš kao što je to radila i princeza Diana svojim kultnim džemperom s bijelim ovčicama među kojima se ističe jedna crna, sada je to učinila i Meghan.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Iako nije riječ o kraljevskoj turneji, Meghan dobro zna da još uvijek uživa popularnost kakvu uživaju i ostale članice kraljevske obitelji, a dramatičnim odlaskom iz Ujedinjenog Kraljevstva priskrbila si je gotovo neupitan interes javnosti.

Zainteresiranoj javnosti tako je servirala nekoliko outfita u kojima je zablistala te ponovno kreirala modne kombinacije koje će inspirirati brojne dame.

Meghan Markle i upitna garderoba

Prvi je dan putovanja bio označen dolaskom u glavni grad Bogotu, a svojim je dolaskom Meghan htjela pokazati da je za nju ovo važno poslovno putovanje, ali i da svoje poslovne kombinacije više ne namjerava krojiti prema naputcima britanskog dvora. Upravo je zato odabrala nešto što možemo nazvati varijacijom na temu odijela, a riječ je o prsluku s kragnom i pripadajućim hlačama njujorške marke Veronica Beard.

Također, Loro Piana 'Loom' torba od 3775 funti bila je veća od sitnih torbica koje obično preferiraju kraljevske žene na turnejama, što se može protumačiti kao njezin način da poruči da ima puno više za ponuditi od ostalih dama.

Sussexovi su imali više angažmana dnevno koji su zahtijevali različitu odjeću. Kasnije tog prvog dana Meghan se presvukla u haljinu s uzorkom kolumbijske dizajnerice Johanne Ortiz za posjet Nacionalnom centru za umjetnost – klasično diplomatsko odijevanje u najboljem izdanju. Zanimljivost ove haljine su izrezi, što daje poseban užitak Meghan koja si sada može priuštiti odijevanje po vlastitom ukusu!

Zabranjene cipele

Drugog se dana putovanja Markle naklonila zemlji u koju je doputovala pa je tako odjenula zeleno-bijelu suknju kolumbijskog brenda Juan de Dios, a kasnije se odlučila za još jedan business chic outfit u kojem je ponovno učinila ono što kraljevski protokoli ne podržavaju - obula prepoznatljive Chanel cipele s crnim vrhom.

Naime, pravila nalažu kraljevskim ženama da ne nose dizajnerske komade s potpisom, a princeza Diana počela je to činiti tek kada je napustila Charlesa.

Također, kroz godine niste nikad vidjeli da su se primjerice Kate Middleton ili kraljica Camilla odlučile za ležerne sandale, posebice ne za one otvorenih prstiju. Ipak, Markle je učinila upravo to i Kolumbijom prošetala smeđe sandale brendova Jimmy Choo i Aquazzura.

U KOLUMBIJI

Nije skidala ruke s Harryja: Meghan ne odustaje od javnih iskaza ljubavi

Pogledaj galeriju