eurovizija 2023

Cijela dvorana uz Let 3: Mama ŠČ oduševila publiku u Liverpoolu

09.05.2023 u 21:42

Bionic
Reading

Riječki bend Let 3 osvojio je publiku u Liverpoolu svojim osebujnim nastupom! Tekst sa snažnom političkom porukom i mantrom 'ŠČ' zaorio se cijelom dvoranom koja nije skrivala pozitivne dojmove

Nakon dugog iŠČekivanja stigao je i naš čas: momci iz riječkog benda Let 3 osvojili su publiku u Liverpoolu na eurovizijskoj pozornici! Iako Hrvatska ne kotira visoko na kladionicama, naši predstavnici uložili su sve snage i pripremili nastup za pamćenje!

Koreografija koju već svi znaju oduševila je publiku, a kostimografija je bila na razini kakva se od riječkog benda i očekuje! Tu je bila i raketa, o kojoj se puno pisalo tijekom mjeseci iza nas. U jednom trenutku momci su se skinuli i u donje rublje, a čarape sa znakom ŠČ apsolutno su izdominirale.

  • +9
Eurosong - 1. polufinalna večer Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN

Momci predvođeni Mrlom i Prljom pripremili su čitavu euforiju popraćenu raznim rekvizitima, a stigavši u Ujedinjeno Kraljevstvo osvojili su i okupljenu masu obožavatelja Eurovizije. Duško Ćurlić u najavi otkrio je da su naši predstavnici najfotografiraniji predstavnici ove godine, što sigurno nije nikoga iznenadilo.

'Kako na hrvatskom kažete da je zabavno boraviti u YMCA?', jedan je od komentara na društvenim mrežama, a prepoznata je i politička poruka pjesme.

'Toliko šljokica i pozitivne energije na jednom mjestu dugu niste mogli zamisliti. ŠČ znaju svi a mi smo uzbuđeni jer nije mala stvar da te cijela kugla vidi', poručila je Ivanka Mazurkijević koja je stigla podržati supruga Mrlu.

  • +9
Eurosong - 1. polufinalna večer Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN