NAJLOŠIJE ČUVANA TAJNA

Čini se da je Steve Martin potvrdio koga ljubi Meryl Streep

19.10.2024 u 19:20

Bionic
Reading

Već se neko vrijeme nagađa da su glumci Martin Short i Meryl Streep u vezi, a među njima je zaiskrilo nakon što se ona pridružila glumačkoj postavi treće sezone serije 'Only Murders in the Building'. Sad je to na zanimljiv način otkrio i njihov kolega iz serije Steve Martin

Steve Martin (79) objavio je na Instagramu fotografiju snimljenu 2023. godine na kojoj se nalaze Martin Short (74) i Meryl Streep (75), ispod slike članka u časopisu Glamour, a veliki crveni X prekriva Martinovo lice.

Ova je njegova objava shvaćena kao 'signal', glumčev način da potvrdi romansu između dvoje kolege, o čemu se šuška otkako se Streep pridružila seriji u trećoj sezoni.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Martin je osim toga i isključio mogućnost komentiranja ispod fotografije, no njegova objava dolazi u trenutku kada su se nagađanja o vezi svoje glumaca ponovo razbuktala nakon što su nedavno viđeni u izlascima, ali i javnim pojavljivanjima.

Ovog tjedna par je viđen na večeri u Giorgio Baldi u Santa Monici, a prethodno su fotografirani ruku pod ruku na premijeri 4. sezone serije kao i na after partyju.

Meryl Streep i Martin Short Izvor: Profimedia / Autor: ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Martin Short je prethodno demantirao da je u vezi s Meryl Streep, a njegov glasnogovornik za časopis People tada je rekao da su njih dvoje 'samo jako dobri prijatelji, ništa više'. Glumac je kasnije istog mjeseca u podcastu Billa Mahera inzistirao na tome da on i Streep 'nisu par, mi smo samo vrlo bliski prijatelji'.

Only Murders in the Building, 3. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Hulu

Streep se rastala od supruga Dona Gummera, s kojim je bila 45 godina, u listopadu 2023., nekoliko mjeseci nakon što je debitirala u trećoj sezoni hit serije. No, iako je tad njihov razlaz javno potvrđen, a kasnije se saznalo da je par svoju vezu okončao šest godina ranije.