u londonu

Courteney Cox na Wimbledon stigla u pratnji zaručnika kojeg rijetko viđamo

14.07.2024 u 17:34

Bionic
Reading

Courteney Cox i njezin 47-godišnji zaručnik pozirali su ispred stadiona na kojem se odvija finalni meč ovogodišnjeg Wimbledona

Zvijezda serije 'Prijatelji' Courteney Cox i njezin zaručnik Johnny McDaid pridružili su se brojnim poznatim facama i stigli na finale Wimbledona, najstarijeg teniskog turnira u povijesti.

Jedini Grand Slam turnir koji se igra na travi i ove je godine privukao pozornost brojnih faca svjetskog glasa, a podržati Španjolca Carlosa Alcaraza stigao je i naš kapetan Luka Modrić u pratnji supruge Vanje.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Osim što je na finale Wimbledona stigla i Kate Middleton kao glavna zvijezda na tribinama, u publici je danas sjedila i Courteney Cox kojoj je društvo pravio njezin zaručnik kojeg uistinu rijetko viđamo.

Johnny McDaid i Courteney Cox bili su modno usklađeni pa je Cox izgledala chic u sivim hlačama u kombinaciji s crnom košuljom i štiklama, dok je roker servirao sportsku eleganciju u kojoj je glavnu riječ imala crna boja.

Prije negoli su sjeli, McDaid je zagrlivši svoju nasmijanu djevojku pozirao za fotografije, a njihovo zajedničko pojavljivanje bilo je iznenađenje mnogim obožavateljima njegovog benda Snow Patrol, ali i svim obožavateljima serije 'Prijatelji'.

STVAR PRESTIŽA

Nema tko se nije pojavio na Wimbledonu: U kraljevskoj loži Tom Cruise, Julia Roberts, Pierce Brosnan...

Pogledaj galeriju